Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασμα με εξάρα από το Elland Road

Πέρασμα με εξάρα από το Elland Road

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο για τη Liverpool! Οι Reds μπορεί να μην έπιασαν απίστευτα υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως εκμεταλλεύτηκαν τις αντεπιθέσεις τους, πήραν τον έλεγχο του ματς και συνέτριψαν με 1-6 την Leeds στο Elland Road!

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Cody Gakpo, Mo Salah, Diogo Jota και Darwin Nunez.

Πολύ καλός ξανά ο Trent Alexander-Arnold στον πιο κεντρικό του ρόλο, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι και η επιστροφή του Luis Diaz στη δράση έπειτα από 7 μήνες.

Με το διπλό, οι Reds μείωσαν στους 9 βαθμούς την απόσταση τους από την πρώτη τετράδα, κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες τους.

Α’ Ημίχρονο: Χωρίς αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της περασμένης εβδομάδας και με τους Curtis Jones και Diogo Jota να παίρνουν φανέλα βασικού, ξεκίνησε η Liverpool στο Elland Road.

Η πρώτη που απείλησε στο ματς ήταν η Leeds στο 7ο λεπτό με μια κεφαλιά του Rodrigo, την οποία μπλόκαρε ο Alisson, ενώ έφτασε κοντά στο γκολ και με τον Sinisterra στο 22’.

Η Liverpool παρουσίασε μια πολύ κακή εικόνα στα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα, μη καταφέρνοντας να πάρει τα ηνία του ματς, ωστόσο ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ!

Στο 35’ ο Trent εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Firpo, άλλαξε με τον Salah και γύρισε στον Gakpo, για να γράψει ο τελευταίος προ κενής εστίας το 0-1!

Μετά το γκολ, οι Reds ανέβηκαν, κέρδισαν άλλη μια μπάλα και έφυγαν στην κόντρα, με τον Jota αυτή τη φορά, εκείνος βρήκε τον Salah, με τον Αιγύπτιο να νικά τον Meslier στην κλειστή του γωνία με ένα πολύ καλό σουτ στο 39’.

Β’ Ημίχρονο: Η επανάληψη ξεκίνησε όμως με εντελώς διαφορετικό τρόπο για τους Reds, με τη Leeds να εκμεταλλεύεται το μεγάλο λάθος του Konate και να μειώνει σε 1-2 στο 47’ με τον Sinisterra, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον Alisson.

Οι Reds δεν πανικοβλήθηκαν όμως και χτύπησαν ξανά στην κόντρα στο 53’, με τον Jones να βρίσκει με εξαιρετική μπαλιά τον Jota και τον Πορτογάλο να εκτελεί τον Meslier με άρτιο πλασέ για το 1-3!

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε καλύτερο ρυθμό και η Leeds ήταν η επόμενη που έφτασε κοντά στο γκολ, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι από πολύ καλό σουτ του Aaronson στο 58’.

Στο 60’ ο Mo Salah έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από γύρισμα του van Dijk με το κεφάλι, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ολλανδού.

Αφού αυτό όμως δεν μέτρησε, οι παίκτες του Klopp συνέχισαν να ψάχνουν το τέταρτο γκολ και το βρήκαν στο 64’! Ο Robertson έφυγε εξαιρετικά από τα αριστερά και γύρισε για τον Gakpo, ο οποίος την έσπασε δεξιά στον Salah, για να τελειώσει υποδειγματικά εκείνος με αριστερό πλασέ τη φάση για το 1-4.

Στο 72’ ήταν η σειρά του Diogo Jota να φτάσει κοντά στο γκολ, με την προσπάθεια του να φεύγει όμως ψηλά, με τον Πορτογάλο ωστόσο να βρίσκει στόχο μόλις δύο λεπτά αργότερα!

Ο Henderson είδε τον Πορτογάλο στο ημικύκλιο της περιοχής και τον βρήκε, με εκείνον να σουτάρει αμέσως και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Meslier για το 1-5.

Με την συμπλήρωση 81 λεπτών αγώνα, οι Reds έκαναν 4 αλλαγές, με τους Luis Diaz, Firmino, Nunez και Milner να αντικαθιστούν τους Gakpo, Jota, Salah και Henderson, ενώ στο 85’ πέρασε και ο Thiago αντί του Fabinho.

Η Liverpool στο τελευταίο μέρος του αγώνα έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, δεν απειλήθηκε καθόλου και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 89ο λεπτό. Ο Trent έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά για τον Nunez, εκείνος κατέβασε και πλάσαρε σωστά για το 1-6!

Στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να έχουμε και έβδομο γκολ για τους Reds σε δύο περιπτώσεις, με τους Firmino και Jones, με το σκορ να μένει τελικά στο 1-6.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho (Thiago 85′), Henderson (Milner 81′), Jones; Salah (Diaz 81′), Gakpo (Nunez 81′), Jota (Firmino 81′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στη Nottingham Forest.

Ο Cody Gakpo ανοίγει το σκορ για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com