Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι»

Klopp: «Ήταν το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Jürgen Klopp από την απόδοση της ομάδας του και το διπλό με 1-6 στην έδρα της Leeds χθες το βράδυ στο Elland Road, τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι.

Ο Γερμανός για το διπλό και την απόδοση δήλωσε:

“ Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε παίξει αυτή τη σεζόν. ”

“ Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Όλο το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, εκτός από μερικές στιγμές. Είχαμε εξαιρετικά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παίξαμε υπέροχα, ήρεμα. ” Είπε ο Klopp.

“ Από την πλευρά του πρέσινγκ ήταν το καλύτερο ματς που έχουμε κάνει εδώ και καιρό. Ήταν απολύτως απίστευτο και είμαι πολύ χαρούμενος. ”

“ Το πρέσινγκ ήταν το καλύτερο εδώ και πολλά χρόνια. Το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν στο 92ο λεπτό τέσσερις παίκτες κυνηγούσαν έναν της Leeds για την μπάλα. Φανταστικό. Κάναμε  καλά πράγματα και πετύχαμε απίστευτα γκολ. ”

“ Είχαμε μια πολύ καλή εβδομάδα προπόνησης – θα μπορούσα να έχω επιλέξει 3/4 διαφορετικές ενδεκάδες. Είχαμε πολύ χρόνο για προπόνηση, χρησιμοποιήσαμε τον χρόνο που είχαμε. ”

“ Χτίσαμε πάνω στο παιχνίδι με την Arsenal. Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε απόψε ξανά και ξανά. ”

“ Για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, χρειάζεσαι σταθερότητα. Σταθερότητα παίρνεις μόνο από την άμυνα. Όταν είσαι σε αρνητική ροή, παίρνεις πάντα λάθος αποφάσεις. Αυτός ο σχηματισμός μας ταιριάζει πολύ καλύτερα. Έκανε κλικ σήμερα. ”

“ Είμαστε λίγο πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε από την προηγούμενη φορά. Πού θα καταλήξουμε, δεν ξέρω – αλλά η ζωή θα συνεχιστεί. Πρέπει να συνεχίσουμε, κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό. ”

“ Δεν με απασχολεί ότι σκοράραμε έξι γκολ, είναι η απόδοση. Αυτή ήταν μια νικηφόρα εμφάνιση. Δεν είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει η Leeds. Είναι όμως ένα ξεκάθαρο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό ήθελα να δω. ”

Για τη σημασία του αποτελέσματος:

“ Αν έχουμε τα αποτελέσματα, μπορούμε να δούμε τον πίνακα της βαθμολογίας στο τέλος της σεζόν. ”

“ Για το Champions League, χρειάζεσαι πάντα αποτελέσματα για άλλες ομάδες. Δεν έχουμε ιδέα (αν χάσουν βαθμούς). Μπορεί να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια τους. Η Brighton είναι ακόμα μπροστά μας. Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να μας ανησυχεί. ”

Για τον Jota που επέστρεψε στα γκολ:

“ Ήταν ένα σούπερ παιχνίδι από αυτόν. Τόσα περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν. Πιέζουν ο ένας τον άλλον πολύ στην προπόνηση. Τώρα επιτέλους επέστρεψαν όλοι, ελπίζω να παραμείνουν υγιείς. Πολλοί παίκτες άξιζαν να ξεκινήσουν απόψε. ”

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Nottingham Forest:

“ Έχουμε λίγες μέρες πριν το ματς με τη Nottingham. Θα ήθελα να μας δω με την ίδια επιθυμία, το ίδιο πάθος και την ίδια κατανόηση όπως δείξαμε απόψε. ”

Για τον ρόλο του Alexander-Arnold πρόσθεσε:

“ Το γκολ του Darwin ήρθε από μια εξαιρετική πάσα. Πρέπει να προστατευτούμε καλύτερα – έχουμε δεχτεί πάρα πολλές αντεπιθέσεις. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Όταν χάναμε την μπάλα, η αντίδραση ήταν εντελώς διαφορετική. ”

Μια ολοκληρωτική Κόκκινη εμφάνιση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com