Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μπορείς να επικεντρωθείς μόνο σε έναν παίκτη»

Klopp: «Δεν μπορείς να επικεντρωθείς μόνο σε έναν παίκτη»

Ο Jürgen Klopp στο τρίτο και τελευταίο μέρος της απάντησης που έδωσε για το θέμα των μεταγραφών, πρόσθεσε πως δεν γίνεται μια ομάδα να επικεντρωθεί μονάχα σε έναν μεταγραφικό στόχο, τον οποίον μπορεί τελικά να μην αποκτήσει.

Στις δηλώσεις του ανέφερε:

“ Οι εγγυήσεις στο θέμα αυτό είναι σημαντικές. Αν πάμε για αυτόν τον παίκτη, θα τον αποκτήσουμε; Είναι κάτι σημαντικό. ”

“ Αν επικεντρωθείς αποκλειστικά σε έναν που ίσως να αποκτήσεις, τότε όλη η υπόλοιπη αγορά μπορεί να μην υπάρχει πια, θεωρητικά μιλώντας. ”

“ Το πρώτο πράγμα όταν είσαι πεπεισμένος για κάτι και θέλεις να το κάνεις, τότε πρέπει να έχεις την αίσθηση ότι όταν βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία, ότι μπορεί να λειτουργήσει και να τον αποκτήσεις. ”

“ Αν δεν έχεις αυτό το συναίσθημα, τότε απλώς σε κρατάει πίσω. Δεν μπορείς από εδώ και στο εξής να παλεύεις για τον Kylian Mbappe και να λες «αυτός είναι ο μόνος επιθετικός παίκτης που θέλουμε». ”

“ Τότε καταλαβαίνεις ότι πηγαίνει στη Real Madrid ή μένει στην PSG, για παράδειγμα. Αυτό δεν έχει νόημα. Τις τιμές ίσως να τις γνωρίζεις ή ίσως όχι και οι τιμές αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. ”

“ Αυτή τη στιγμή, τα πράγματα δείχνουν ότι αν αποκτήσουμε αυτόν τον παίκτη [Bellingham], όλα θα πάνε καλά, και αν αποκτήσουμε μια εναλλακτική τότε θα λένε όλοι: «Θεέ μου, θέλουμε πραγματικά να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο;» ”

“ Φανταστείτε τώρα να έπεφτα σε αυτή την παγίδα και να έλεγα: «Αυτά τα παιδιά, δεν θέλω να τα βλέπω πια, ας κάνουμε 12 αλλαγές και ας φτιάξουμε μια νέα ομάδα». Δεν είναι έτσι. ”

“ Δεν είναι έτσι. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Ενδιαφέρεσαι για έναν παίκτη, σκέφτεσαι έναν παίκτη, πρέπει να ελέγξεις αν είναι εφικτό να γίνει ή όχι. ”

“ Οι τιμές επίσης αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τον σύλλογο. Δεν μπορούμε να είμαστε θυμωμένοι αν δεν πάρουμε κάποιον. Πρέπει να το λύσουμε. Δεν είναι διασκεδαστικό να βλέπεις άλλες ομάδες να ενισχύονται – αλλά είναι η ζωή. Δουλεύουμε με αυτό. ”

Ένα καθοριστικό καλοκαίρι για Klopp και Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com