Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με το budget μας»

Klopp: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με το budget μας»

Ο Jürgen Klopp στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης τύπου ενόψει του αγώνα με τη Leeds, μίλησε για το θέμα των μεταγραφών και τους ιδιοκτήτες της Liverpool, τονίζοντας πως δεν είναι όλα τα χρηματικά ποσά που αναφέρονται από τα media αληθινά.

Ο Γερμανός για το θέμα του budget δήλωσε:

“ Όταν έχεις ένα budget και κάποιος σου λέει τις τιμές, τι μπορείς να κάνεις; Η απόφαση του budget προέρχεται από τους ιδιοκτήτες και οι άλλες αποφάσεις προέρχονται από εμάς. Εάν το budget είναι το budget, τότε πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε. ”

Για τους ιδιοκτήτες της ομάδας:

“ Αυτό που θέλετε να μάθετε από εμένα είναι αν είμαι θυμωμένος με τους ιδιοκτήτες μας. Δεν είμαι. Δεν συμφωνώ συνεχώς με ό,τι κάνουμε, αλλά εργάζομαι εδώ. Δεν είμαι εδώ για να θυμώνω για πράγματα που μπορεί να λειτουργήσουν ή και όχι. ”

“ Αν είμαι θυμωμένος, δεν έχουμε ξαφνικά περισσότερα χρήματα. Ο τρόπος που κάναμε τα πράγματα στο παρελθόν, είναι να περιμένουμε. Και θα το κάνουμε στο μέλλον. Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. ”

“ Άλλοι σύλλογοι μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα από εμάς σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι προφανές. Πρέπει να κάτσω εδώ και να το εξηγώ ξανά και ξανά. Δεν είναι πολύ ωραίο για να είμαι ειλικρινής. ”

Για τα media με αφορμή τα δημοσιεύματα για τον Bellingham:

“ Τα πράγματα που γράφετε είναι τόσο συχνά τόσο μακριά από την αλήθεια που είναι απίστευτο. Όχι επειδή θέλετε να πεις ψέματα, απλώς επειδή ακολουθείτε κάτι που λένε. ”

“ Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι γεμάτος ειδήσεις. Ξέρετε σε άλλα θέματα πόσο συχνά είναι μακριά από την αλήθεια. Στην περίπτωσή μας, οι τιμές πολύ συχνά δεν είναι καν κοντά. Κάποια στιγμή μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχουν. ”

Ο Klopp γνωρίζει πως θα δουλέψει με συγκεκριμένο budget.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com