Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα κάνουμε μεταγραφές – μας αρέσουν 12 μέσοι»

Klopp: «Θα κάνουμε μεταγραφές – μας αρέσουν 12 μέσοι»

Ο Jürgen Klopp στο δεύτερο μέρος των τελευταίων του δηλώσεων, τόνισε πως η ομάδα θα ενισχυθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας στη λίστα της ήδη 12 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα για την μεταγραφική ενίσχυση ανέφερε:

“ Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες εκεί έξω. Και μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί παίκτες. Και μερικοί από αυτούς ελπίζουμε να καταλήξουν εδώ. Αυτό είναι όλο. ”

“ Θα θεωρηθούν ως σπουδαίες μεταγραφές μετά τη σεζόν. Ίσως όχι πριν από το τέλος της σεζόν, δεν έχω ιδέα. Γιατί παίζουν απίστευτο ποδόσφαιρο τώρα. Αυτή είναι λοιπόν η ιδέα μας. Να μην είμαστε δυσαρεστημένοι με τα πράγματα που κάνουμε. ”

“ Υπάρχουν ίσως 12 χαφ που μας ενδιαφέρουν [στην αγορά], αυτό είναι καλό. Θα αποκτήσουμε μερικούς, ελπίζω. ”

Πως θα επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή:

“ Μπορούμε να γίνουμε ξανά μια ομάδα που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει. Και αυτή είναι η βάση εκκίνησης. Δεν χρειάζεται να είσαι η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα για να κερδίσεις το πρωτάθλημα. Απλώς πρέπει να συμφωνήσεις στον τρόπο που θέλετε να παίξετε, να πας από εκεί και να φτιάξεις κάτι ξεχωριστό.”

“ Αν ξεκινήσουμε ξανά με αυτόν τον σύλλογο, ποιος νοιάζεται τι κάνουν οι άλλοι; Φέρνουμε τους σωστούς παίκτες εδώ, παίκτες που θα παλέψουν για το σήμα, που θέλουν να παλέψουν μαζί μας, τότε όλα είναι καλά. Φρέσκα πόδια και πάμε. ”

Για το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάει σε μια ομάδα με μεγαλύτερο budget:

“ Ναι, αλλά αυτός είναι ο σύλλογος μου. Προτείνετε να σταματήσω εδώ και να περιμένω την επόμενη δουλειά; Δεν ξέρω τι θέλετε από μένα ειλικρινά. Πρέπει να κάνουμε κινήσεις στην αγορά και θα το κάνουμε. ”

Αποφασισμένη να ξεκινήσει ξανά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com