Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη του χρόνου»

Τσιμίκας: «Θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη του χρόνου»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τον στόχο εξόδου στην Ευρώπη που έχει θέσει η ομάδα, στη δύναμη που παρέχει το Anfield και στην επιστροφή του Luis Diaz στη δράση.

Αρχικά για τον στόχο που έχει η ομάδα είπε:

“ Πρέπει να παλεύουμε [σε] κάθε παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια, τα τελευταία εννέα παιχνίδια. ”

“ Όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν στην Ευρώπη του χρόνου, οπότε πρέπει να διατηρήσουμε το καλό πνεύμα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο [την Κυριακή], όλο τον αγώνα που κάναμε και πρέπει να αρχίσουμε να το κάνουμε από το πρώτο ημίχρονο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ «Η ομάδα είναι, για μένα είναι όλη μαζί, μόνο εμείς μπορούμε να τα περάσουμε όλα αυτά. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η επιστροφή στο δεύτερο ημίχρονο με την Arsenal μπορεί να μας δώσει επιπλέον ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια γιατί το θέλουμε πολύ. Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν νιώθουμε άνετα. ”

“ Ήμασταν έτσι σε αυτήν την κατάσταση πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν ήταν ακριβώς το ίδιο λόγω του κορονοϊού και όλων αυτών. Αλλά, όπως είπα, μόνο εμείς μπορούμε να το περάσουμε αυτό. ” Πρόσθεσε ο Τσιμίκας.

Για το Anfield:

“ Φυσικά μας έχει βοηθήσει πολύ. Πάντα όταν παίζουμε στην έδρα μας υπάρχει μια επιπλέον ώθηση για όλους τους παίκτες που παίζουν. ”

“ Είναι πολύ σημαντικό που είχαμε τους φιλάθλους δίπλα μας, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι [Arsenal) ήταν εξαιρετικοί. Πάντα μας στηρίζουν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος του αγώνα. ”

Για τον Luis Diaz που επιστρέφει:

“ Ναι, φυσικά, ήμασταν τόσο λυπημένοι για τον Luis όταν τραυματίστηκε ξανά στο Ντουμπάι. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς γιατί ως ομάδα τον θέλουμε, θέλουμε τις ικανότητές του. ”

“ Βελτιωνόταν συνεχώς με την προσωπικότητά του όσο έπαιζε. Όταν έπαιζα μαζί του, επειδή παίζουμε στην ίδια [πλευρά του γηπέδου], είναι απίστευτος παίκτης και πάντα με βοηθούσε. Και τον βοηθάω επίσης. ”

“ Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το παιχνίδι [κόντρα στη Leeds], ελπίζω να παίξει και ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση και να μας δείξει λίγη από τη μαγεία που μας έδειξε πριν τραυματιστεί. ”

Ο Κώστας Τσιμίκας στη νίκη επί της Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com