Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ατμόσφαιρα «ζούγκλας» στο Anfield περιμένει ο Arteta

Ατμόσφαιρα «ζούγκλας» στο Anfield περιμένει ο Arteta

Ο προπονητής της Arsenal Mikel Arteta περιμένει ότι η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τη Liverpool την Κυριακή θα είναι σαν «ζούγκλα».

Η Arsenal κέρδισε για τελευταία φορά στο Anfield το 2012 και πριν από την τελευταία της επίσκεψη στο πρωτάθλημα, ο Arteta έπαιξε το «You’ll Never Walk Alone» σε ένα ηχοσύστημα στο προπονητικό κέντρο, με σκοπό να εγκλιματίσει τους παίκτες του στην ατμόσφαιρα της έδρας του αντιπάλου της. Οι Gunners έχασαν 4-0 εκείνη την ημέρα (πέρσι), αλλά θα επιστρέψουν στο Anfield με οκτώ βαθμούς διαφορά στην κορυφή της Premier League από την Man City.

«Δεν μπορείς να εκπαιδεύεις τους παίκτες σου για βόλτα στον ζωολογικό κήπο και μετά να πηγαίνεις στη ζούγκλα την Κυριακή», δήλωσε ο Arteta. «Είναι αδύνατον. Πρέπει να προετοιμάσεις τους παίκτες. Πρέπει να τους πεις τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν και πρέπει να το αναγνωρίσεις αυτό».

Ο Ισπανός πρόσθεσε: «Η ομάδα είναι γεμάτη ενθουσιασμό και θετικότητα. Ξέρουμε ότι έχουμε μια μεγάλη πρόκληση, αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε στο Anfield και να κάνουμε αυτό που δεν έχουμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια και αυτό είναι που οδηγεί την ομάδα τις τελευταίες ημέρες».

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του τελευταίου ταξιδιού της Arsenal στο πρωτάθλημα στο Anfield τον Νοέμβριο του 2021, ο Arteta και ο προπονητής της Liverpool Jurgen Klopp, είχαν μια έντονη λογομαχία στην πλάγια γραμμή με το σκορ στο 0-0.

Ερωτηθείς αν θα αντιδρούσε ξανά με αυτόν τον τρόπο, ο Arteta είπε: «Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου έτσι, οπότε ελπίζω πως όχι. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και μετά από αυτό αγκαλιαστήκαμε και προχωρήσαμε. Την τελευταία φορά που ήμασταν μαζί δεν συνέβη τίποτα. Έχω πλήρη σεβασμό και θαυμασμό για αυτό που έχει καταφέρει. Προχωρήσαμε παρακάτω.»

Ατμόσφαιρα «ζούγκλας» στο Anfield περιμένει ο Arteta
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com