Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gakpo: «Δεν ξέρω το μακροπρόθεσμο σχέδιο για τη θέση μου στο γήπεδο»

Gakpo: «Δεν ξέρω το μακροπρόθεσμο σχέδιο για τη θέση μου στο γήπεδο»

Ο Cody Gakpo αναφέρθηκε στον τρέχοντα ρόλο του στην Liverpool, παραδεχόμενος ότι δεν γνωρίζει ποιο είναι το μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός εντάχθηκε στη Liverpool τον Ιανουάριο και αφού δυσκολεύτηκε στα πρώτα παιχνίδια του, άρχισε να προσαρμόζεται λίγο περισσότερο τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Παρά την άνοδο της φόρμας του Gakpo και τη νίκη επί της Manchester United ό[πυ σημείωσε δύο γκολ, η Liverpool συνέχισε να αγωνίζεται για να κερδίσει παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά τώρα βρίσκεται σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη.

Μιλώντας στον Τύπο, ο Gakpo συζήτησε αυτή την κακή πορεία της ομάδας και το επερχόμενο παιχνίδι τους εναντίον της Arsenal, εξετάζοντας τα θετικά των πρόσφατων εμφανίσεων.

«Πιστεύω ότι αν δείτε το παιχνίδι κόντρα στην Chelsea, πήραμε έναν βαθμό και είναι ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Και για μένα είναι κάτι, αλλά και για τον σύλλογο το να αποκτήσει ξανά ώθηση και να αρχίσει να κερδίζει ξανά παιχνίδια.»

«Προφανώς όταν δεν έχεις υποστήριξη από το κοινό του γηπέδου είναι ελαφρώς διαφορετικό, αλλά δεν ξέρω. Απλώς πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλαμε να κερδίσουμε την Chelsea, αλλά στο τέλος κάναμε ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, αν το συγκρίνετε με το τελευταίο παιχνίδι, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό και να βελτιωνόμαστε.»

«Πιστεύω ότι έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και πολλή ποιότητα. Πρέπει να το δείξουμε ξανά όπως κάναμε και σε κάποια άλλα παιχνίδια. Και μετά είναι εύκολο να δεις ότι, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη από την Arsenal. Δυστυχώς δεν το δείξαμε και σε άλλα παιχνίδια και δεν πήραμε τους βαθμούς, αλλά πρέπει να το δείξουμε ξανά. Ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί».

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε επίσης σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη θέση του. Ο Gakpo έπαιξε πρόσφατα ως 9αρι, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρος πού βρίσκεται το μέλλον του από άποψη θέσης.

«Έχω παίξει σχεδόν κάθε παιχνίδι σε αυτή την κεντρική θέση και για μένα είναι απλώς να συνηθίσω σε αυτήν. Δεν ξέρω το μακροπρόθεσμο σχέδιο, θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή», πρόσθεσε.

«Σίγουρα ο Firmino βοήθησε πολύ, διότι ο Bobby είναι καταπληκτικός παίκτης και άνθρωπος. Προσπαθεί να με βοηθήσει όπου μπορεί και το εκτιμώ πολύ. Μου αρέσει να είμαι εδώ και να περνάω καλά.»

Gakpo: «Δεν ξέρω το μακροπρόθεσμο σχέδιο για τη θέση μου στο γήπεδο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com