Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Pep Lijnders εξήγησε την αλλαγή του Nunez στο παιχνίδι με Chelsea

Ο Pep Lijnders εξήγησε την αλλαγή του Nunez στο παιχνίδι με Chelsea

Ο Darwin Nunez επανήλθε στην αρχική ενδεκάδα των Reds, στο Stamford Bridge, έχοντας προηγουμένως ταλαιπωρηθεί με έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, ωστόσο έγινε αλλαγή στο 79ο λεπτό από τον James Milner, παρά το γεγονός ότι η Liverpool χρειαζόταν ένα γκολ.

Η κίνηση για αντικατάσταση του πιο απειλητικού επιθετικού παίκτη των Reds δεν φαινόταν να έχει πολύ νόημα, τόσο για τον James Pearce όσο και για τον David Lynch, καθώς ο Diogo Jota αποδείχθηκε σχετικά αναποτελεσματικός στον αγωνιστικό χώρο.

«Η αλλαγή του Nunez και η παραμονή του Jota είναι περίεργη κίνηση» σχολίασε ο James Pearce στο Twitter. «Θα μπορούσε να έχει σχέση με τη φυσική του κατάσταση, αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω την αλλαγή του Darwin Nunez. Η Liverpool τον χρειάζεται απεγνωσμένα και πρέπει να βρει συνέπεια στο σκοράρισμα πριν από την επόμενη σεζόν και ο περιορισμός των λεπτών συμμετοχής του δεν θα βοηθήσει», σχολίασε ο David Lynch, επίσης, στο Twitter.

Ο Pep Lijnders, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του James Pearce στην Athletic εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την αλλαγή του Nunez. Ο Άγγλος αθλητικογράφος αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο Nunez, ο οποίος είχε δύο από τις τέσσερις προσπάθειες της Liverpool στο στόχο, απειλούσε τον αντίπαλο τουλάχιστον με τον ρυθμό και τη δύναμή του. Φάνηκε περίεργο το ότι αντικαταστάθηκε ο Ουρουγουανός και όχι ο Jota, αλλά ο Pep Lijnders ανέφερε ότι ο Nunez έμεινε από δυνάμεις».

Ο Pep Lijnders εξήγησε την αλλαγή του Nunez στο παιχνίδι με Chelsea
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com