Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα βελτιωθούμε το καλοκαίρι»

Klopp: «Θα βελτιωθούμε το καλοκαίρι»

Ο Jürgen Klopp δήλωσε σίγουρος για το γεγονός πως η ομάδα θα βελτιωθεί σημαντικά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδο, αν επενδύσει στους σωστούς ποδοσφαιριστές.

Οι Reds έχουν μπροστά τους ένα καθοριστικό καλοκαίρι, καθώς το ρόστερ τους χρειάζεται ανανέωση, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα το καλοκαίρι:

“ Η διαφορά είναι πως οτιδήποτε και αν κάνουμε του χρόνου δεν θα είναι αρκετά καλό από την οπτική πλευρά του κόσμου και ούτε από τη δική σας (media). Αλλά ναι, αν επενδύσουμε σωστά, τότε ναι θα βελτιωθούμε σίγουρα. Αυτό είναι το πλάνο μας. ”

“ Είναι μια από αυτές τις στιγμές όπου δεν είναι πραγματικά καλό που δεν είμαι ντόπιος γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα στα αγγλικά. Μπαίνεις σε έναν ανεμοστρόβιλο και σε ρουφάει προς αυτή την κατεύθυνση. Και ξαφνικά είναι σαν: «Ουάου, πού είμαστε;» ”

“ Δεν είμαι χειρότερος προπονητής από πέρυσι, σίγουρα όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, καθόλου. Αλλά δεν είμαι χειρότερος – και οι παίκτες δεν έγιναν χειρότεροι παίκτες. Απλώς παίζουν χειρότερα. Αυτό σίγουρα ισχύει. ”

“ Δεν μπορούμε να κάνουμε 24 αλλαγές [αυτό το καλοκαίρι] και να πούμε «ορίστε», αλλά απλώς πρέπει να κάνουμε αλλαγές – έξυπνες αλλαγές – και μετά να πάμε ξανά. Έχουμε κι άλλες στιγμές που θα σκεφτούμε τι θα γίνει του χρόνου, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή. ”

Έρχεται ένα καθοριστικό καλοκαίρι για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com