Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Didi Hamann: «Χωρίς επενδύσεις, είναι κρίμα να μείνει ο Klopp»

Didi Hamann: «Χωρίς επενδύσεις, είναι κρίμα να μείνει ο Klopp»

Τις δηλώσεις κατά της παραμονής του Jurgen Klopp στον πάγκο των Reds συνέχισε ο πρώην Γερμανός αμυντικός μέσος της Liverpool, Didi Hamann.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hamann ζητάει από τον προπονητή της ομάδας να φύγει από το Anfield, υπονοώντας ότι θα ήταν καλύτερο για τις δύο πλευρές να χωρίσουν οι δρόμοι τους τον Μάρτιο.

Ενώ η πλειονότητα των οπαδών και των ειδικών έχουν συστήσει στη Liverpool να διατηρήσει την πίστη της στον Jurgen Klopp, ο Didi Hamann σίγουρα δεν είναι ένας από αυτούς.

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τον Klopp και τους συνεργάτες του, με την αίσθηση που υπάρχει ότι αν δεν γίνει ανασυγκρότηση το καλοκαίρι, ο κύκλος του μπορεί να τελειώσει οριστικά.

Ωστόσο, ο Didi Hamann επανέλαβε ότι ίσως ήρθε η ώρα τόσο η Liverpool όσο και ο Jurgen Klopp να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Φοβάμαι ότι αν ο Klopp αποφασίσει να παραμείνει, δεν θα είναι καλύτερα του χρόνου, επειδή οι ιδιοκτήτες της Liverpool δεν ξοδεύουν ποτέ τα χρήματα όπως άλλοι σύλλογοι», δήλωσε στο Sky 90 του Sky Germany.

«Δεν θα το άξιζε αυτό και αυτός ο υπέροχος γάμος μεταξύ της Liverpool και του Klopp δεν θα το άξιζε αυτό. Γι’ αυτό το καλύτερο και για τις δύο πλευρές θα ήταν να γίνει μια αλλαγή το καλοκαίρι. Ακούγοντας τον Klopp, να θέλει να το κάνει (σ.σ. αλλαγές στην ομάδα), πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει, αλλά έχω μεγάλες αμφιβολίες».

Αν ο Jurgen Klopp λάβει την άδεια από τη Liverpool να αποκτήσει τουλάχιστον τους περισσότερους μεταγραφικούς του στόχους το καλοκαίρι και συνεχίσει να έχει την ίδια κακή σεζόν, ο Didi Hamann μπορεί να αποδειχθεί σωστός.

Αλλά όπως έχουν τα πράγματα, αφού έφερε πίσω τις ένδοξες μέρες του συλλόγου, ο Klopp αξίζει μια ευκαιρία για εξιλέωση.

Ο Didi Hamann σκόραρε το πέναλτι του στον τελικό της Πόλης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com