Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ian Wirght: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε μέσα στο Anfield»

Ian Wirght: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε μέσα στο Anfield»

O παλιός παίκτης της Arsenal, Ian Wright.

Τη πρόβλεψή του για το επερχόμενο ντέρμπι του Anfield ανάμεσα σε Liverpool και Arsenal έδωσε ο θρύλος των φιλοξενούμενων, Ian Wright.

Οι Reds αντιμετωπίζουν τους Gunners στην αναμέτρηση της Premier League στο Anfield αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα δει τη Liverpool να παίζει εντός έδρας για πρώτη φορά μετά τη νίκη με 7-0 επί της Manchester United στις 5 Μαρτίου, που ήταν και η τελευταία της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Jurgen Klopp αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Chelsea την Τρίτη, λίγες ημέρες μετά την ήττα με 4-1 από τη Manchester City. Οι Reds βρίσκονται πλέον στην όγδοη θέση του πίνακα της Premier League και απέχουν 10 βαθμούς από τις τέσσερις πρώτες θέσεις.

Η Liverpool βρίσκεται 29 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Arsenal, η οποία είναι αήττητη στους επτά τελευταίους αγώνες της στην Premier League, έχοντας κερδίσει κάθε έναν από αυτούς. Στον αντίστροφο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, οι Reds ηττήθηκαν με 3-2 στο Emirates Stadium τον Οκτώβριο.

Ο Wright εξήγησε γιατί η Liverpool βρέθηκε σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της ήττας της από τη Man City και υποστήριξε ότι η Arsenal θα επωφεληθεί την κακή εικόνα της αντιπάλου και θα επιφέρει άλλο ένα χτύπημα στον Klopp και τους παίκτες του.

«Η εμφάνιση της Liverpool εκτός έδρας με τη Man City ήταν απογοητευτική, έμοιαζε σαν ένας παλιός πρωταθλητής να επιστρέφει στο ρινγκ», δήλωσε ο πρώην επιθετικός της Arsenal στο podcast Wrighty’s House.

«Για μερικά παιχνίδια φαινόταν ότι επέστρεφαν, αλλά μετά την πρώτη ήττα τους εξαφανίστηκαν. Η Man City απλά τους ξετίναξε και στο τέλος ήταν αρκετά ντροπιαστικό το αποτέλεσμα για τη Liverpool».

«Νομίζω ότι φέτος η Arsenal έχει την ενέργεια και τις δυνατότητες να προκαλέσει προβλήματα στη Liverpool. Το θέμα είναι για πόσο καιρό μπορούμε να το διατηρήσουμε στο Anfield, γιατί αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε κάνει εδώ και αρκετά χρόνια εκεί».

«Μπορούμε να διατηρήσουμε την πίεση που χρειάζεστε ώστε η Λίβερπουλ να μην κάνει μπαμ, μπαμ, μπαμ; Αυτό είναι που θέλω και είμαι ενθουσιασμένος στο να το δω αυτό».

«Αν μπορέσουμε να τους νικήσουμε -που πιστεύω ότι μπορούμε- τότε αρχίζω να πανηγυρίζω. Είμαι ήδη ενθουσιασμένος, αλλά αυτά είναι τα μεγάλα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζεις σε μια κούρσα τίτλου».

«Νομίζω ότι η Arsenal μπορεί να τα καταφέρει, είμαι τόσο σίγουρος. Είναι τόσο συναρπαστικό. Μπορώ ήδη να νιώσω τον ενθουσιασμό του κόσμου γύρω από αυτό το παιχνίδι. Με όσα συμβαίνουν στη Liverpool φέτος, είναι μια ευκαιρία να τους επιτεθούμε και να τους στείλουμε ακόμη πιο κάτω στην βαθμολογία».

«Ξέρω ότι βρίσκονται μια περίοδο που το παιχνίδι, βρίσκει την Liverpool να μην είναι σε καλή κατάσταση, πιθανόν να πετύχουμε αρκετά γκολ».

«Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει η νοοτροπία μας και πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε αυτό που κάνουμε τον τελευταίο μήνα περίπου».

Οι Reds θέλουν να κερδίσουν ξανά την Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com