Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αδημονούν να δουν τον Mane της Liverpool οι fans της Bayern Munich

Αδημονούν να δουν τον Mane της Liverpool οι fans της Bayern Munich

Αδημονούν οι οπαδοί της Bayern Munich να δουν τον Sadio Mane να ξαναγίνει ο επιδραστικός παίκτης που ήξεραν με την φανέλα της Liverpool.

Μετά από μια εκπληκτική χρονιά με τη Liverpool ο διεθνής επιθετικός της Σενεγάλης έφτασε στο Allianz Arena στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Merseyside, ο Mane κέρδισε τόσο το Champions League όσο και το πρωτάθλημα Premier League αλλά και τα κύπελλα Αγγλίας.

Όμως, με μόλις 11 γκολ σε 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, η απόδοση του δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες που είχαν πολλοί το καλοκαίρι και έπεσε στην εκτίμηση του πρώην προπονητή της Bayern Munich, Julian Nagelsmann.

Το Σάββατο πραγματοποίησε μία συμμετοχή 21 λεπτών από τον πάγκο, καθώς η Bayern Munich νίκησε την Borussia Dortmund με 4-2 στον πρώτο αγώνα του Τhomas Tuchel ως προπονητής της ομάδας αλλά μετά το παιχνίδι, ο Mane ρωτήθηκε το πότε οι οπαδοί της Bayern θα μπορούσαν να δουν τον ίδιο παίκτη που είχε τόση επιρροή στα παιχνίδια της Liverpool. «Σύντομα. Σας το υπόσχομαι», είπε ο Mane ως απάντηση.

Μιλώντας το Σαββατοκύριακο, ο Τuchel αποκάλυψε ότι είναι βέβαιος για τον Μane και ότι μπορεί ακόμα να βρει την καλύτερη του φόρμα για τα παιχνίδια της Bayern Munich

Ο Tuchel ειπε: «Τον ξέρω καλά από την Αγγλία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Sadio είναι ένας απολύτως κορυφαίος παίκτης. Σκόραρε 20 και 30 γκολ κάθε χρόνο στην Liverpool και ήταν βασικός εκεί. Η ποιότητά του είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Ακόμη και στην ηλικία του, χρειάζεται πάντα χρόνος για να εγκλιματιστεί μετά από αλλαγή συλλόγου. Αυτό μπορεί να πάρει χρόνο. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του και για το τι μπορεί να μας φέρει. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και υπομονής, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στον ρυθμό. Ένα γκολ συνήθως βοηθάει την αυτοπεποίθηση.»

Αδημονούν να δουν τον Mane της Liverpool οι fans της Bayern Munich
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com