Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε ο Alisson για τον καυγά του με τον Jordan Henderson

Μίλησε ο Alisson για τον καυγά του με τον Jordan Henderson

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Liverpool με την Chelsea, ο αρχηγός Jordan Henderson και ο τερματοφύλακας Alisson Becker είχαν μια έντονη λογομαχία.

Ο Alisson Becker απέρριψε τα δημοσιεύματα περί ρήξης μεταξύ αυτού και του Jordan Henderson, μετά τη σύγκρουσή τους κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας της Liverpool με την Chelsea .

Ωστόσο, μια κακή κεφαλιά του Joel Matip έδωσε πάσα στον Joao Felix της Chelsea δημιουργώντας μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, αλλά ο επιθετικός των Blues δεν κατάφερε να ελέγξει την προσπάθειά του και σούταρε αρκετά πάνω από την εστία. Αμέσως μετά από αυτό το περιστατικό, εξοργισμένος ο Henderson ήρθε αντιμέτωπος με τον Alisson, κατηγορώντας τον τερματοφύλακα της Liverpool ότι δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Matip.

Ο Βραζιλιάνος αντέδρασε θυμωμένα και οι δύο τους αντάλλαξαν βλέμματα πριν ο Henderson απομακρυνθεί. Όμως, μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Alisson αρνήθηκε ότι είχε οποιοδήποτε θέμα με τον αρχηγό του.

«Εγώ και ο Henderson είμαστε δύο ποδοσφαιριστές που δίνουμε και τη ζωή μας για την ομάδα τους», δήλωσε στο ESPN Brasil. «Και δεν υπάρχει περίπτωση να πούμε «παρακαλώ» μέσα στο γήπεδο. Φαίνεται λοιπόν ότι η ένταση είναι υψηλή κατά καιρούς, αλλά είμαστε απλώς δύο άνθρωποι που προσπαθούν να το διορθώσουν, να κάνουν τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν».

Η Liverpool βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και παρά την παραδοχή ότι η ομάδα του είχε μια «δύσκολη» σεζόν μέχρι στιγμής, ο Alisson είναι αισιόδοξος ότι η Liverpool μπορεί να επιστρέψει στα καλύτερά της.

«Φυσικά και είναι δύσκολο, είναι για εμάς μια μεγάλη πρόκληση», είπε. «Είμαστε άνθρωποι και νιώθουμε όπως όλοι οι άλλοι. Όταν συμβαίνει κάτι κακό, εκνευριζόμαστε. Όταν είμαστε καλά, χαιρόμαστε. Η διαφορά με το ποδόσφαιρο είναι ότι δεν μπορούμε να ξοδεύουμε πολύ χρόνο στο να θρηνούμε, γιατί υπάρχει και η θετική πλευρά του ποδοσφαίρου.»

«Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δύο ή τρεις ημέρες μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα δεν αποδίδει καλά, υπάρχει ήδη η ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε ξανά. Αυτή είναι λοιπόν η πρόκληση της σεζόν μας. Κάθε παιχνίδι θα αναδεικνύει το πραγματικό μας ταλέντο και την ομαδική μας δουλειά».

Μίλησε ο Alisson για τον καυγά του με τον Jordan Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com