Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δείξαμε αντίδραση αλλά έχουμε δουλειά να κάνουμε»

Henderson: «Δείξαμε αντίδραση αλλά έχουμε δουλειά να κάνουμε»

Ο Jordan Henderson πιστεύει ότι η Liverpool αντέδρασε με τον σωστό τρόπο για να πάρει έναν δύσκολο βαθμό στην Chelsea, το βράδυ της Τρίτης.

Οι Reds αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Stamford Bridge, σε μια αναμέτρηση (που είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου της βασίλισσας) της Premier League που διεξήχθη μόλις τρεις ημέρες μετά την ήττα τους με 4-1 από τη Manchester City.

Μετά τον αγώνα, ο Henderson μίλησε στο Sky Sports. Ας δούμε λοιπόν τη ανέφερε ο παίχτης.:

Για την εκτίμησή του για τον αγώνα…

Henderson: «Δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο πλευρές πιθανώς να μην έχουν την υψηλότερη αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή, αλλά εμείς θέλαμε να έρθουμε εδώ και να δείξουμε μια αντίδραση μετά το τελευταίο παιχνίδι, κάτι που νομίζω ότι κάναμε. Νομίζω ότι το παλέψαμε, φαινόταν η θέληση να συνεχίσουμε να τρέχουμε και να προσπαθούμε. Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον μας έλειψε λίγο η ποιότητα, ειδικά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, αισθάνθηκα ότι βρεθήκαμε σε κάποιες καλές θέσεις αλλά η τελευταία πάσα, ή το τελευταίο σουτ δεν ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε. Νομίζω όμως ότι συνολικά τα δώσαμε όλα για να πάρουμε τον βαθμό και να προχωρήσουμε.»

Για το αν το πιο ευχάριστο στοιχείο του παιχνιδιού ήταν η βελτίωση σε σχέση με την ήττα του Σαββάτου και το γεγονός ότι η Liverpool άντεξε κάτω από πίεση…

Henderson: «Ναι, κατά διαστήματα αντέξαμε, έχουν μερικούς καλούς παίκτες. Με την ατομική τους ποιότητα δημιούργησαν ευκαιρίες και εμείς συνεχίσαμε να αμυνόμανσταν, έπρεπε να δώσουμε πραγματική μάχη προς στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Έτσι, είναι δύσκολο να το κρίνεις αμέσως μετά το παιχνίδι, αλλά αισθάνθηκα ότι η αντίδραση ήταν θετική όσον αφορά τη νοοτροπία, τη συμπεριφορά, τη δουλειά ο ένας για τον άλλον και όπως είπα, ίσως μας έλειπε αυτό το μικρό κομμάτι ποιότητας στο τελευταίο τρίτο του παιχνιδιού.

Ένα καθαρό φύλλο εκτός έδρας στην Chelsea δεν ήταν ποτέ εύκολο, παρόλο που δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της, οπότε πρέπει να κρατήσουμε αυτό το θετικό στοιχείο και να προσπαθήσουμε να χτίσουμε, να δουλέψουμε στην επίθεση και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τις φάσεις για γκολ.»

Για το πόσο επηρεάστηκε η αυτοπεποίθηση της ομάδας από την ήττα στη Manchester City…

Henderson: «Δεν είναι μόνο μετά το ματς με την City. Η ασυνέπεια που έχουμε όλη την σεζόν δεν μας βοήθησε, ούτε η ήττα από την City βοηθάει φυσικά, οπότε πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις, πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις. Μένουμε ενωμένοι, το να μένουμε ενωμένοι ως ομάδα είναι το κυριότερο και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον και στο τέλος πρέπει να παλέψουμε. Πήραμε έναν βαθμό σήμερα, σε μια άλλη εποχή προς το τέλος του παιχνιδιού μπορεί να το είχαμε πάρει και αυτό φυσικά αλλάζει τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση μέσα στην ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζεις. Είμαστε επαγγελματίες, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο προπονητικό κέντρο για να διορθώσουμε τα πράγματα και να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτή η προσπάθεια στο τέλος της σεζόν.»

Για το αν τον προβληματίζει η ασυνέπεια των αποτελεσμάτων της φετινής σεζόν…

Henderson: «Ναι, υπήρξαν μερικές εκλάμψεις στις εμφανίσεις μας κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά δεν ήταν αρκετές. Δεν υπήρχε αρκετή συνοχή, η ενέργεια μας κατά καιρούς δεν φαινόταν να υπάρχει και σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι γι’ αυτό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μόνο ένας λόγος για τον οποίο μπορείτε να πείτε «Ω, αυτό είναι ή αυτό είναι». Υπάρχει πολύ γκρίνια από το κοινό, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι, να παραμείνουμε θετικοί μέσα στα αποδυτήρια και να μην αφήσουμε τις εξωτερικές επιρροές να επηρεάσουν αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε – ναι, δεν ήταν λαμπρή η φετινή σεζόν, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος και να δούμε πού θα μας οδηγήσει και να το αντιμετωπίσουμε όταν έρθει.»

Σχετικά με την προσπάθεια να τελειώσει η σεζόν με επιτυχία…

Henderson: «Ναι, αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό είναι το σχέδιο μας και όλα ξεκινούν από τη βάση και τα θεμέλια της συμπεριφοράς μας και της επιθυμίας μας, που δείξαμε σήμερα, τη δέσμευση να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλον. Αλλά φυσικά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε αν θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια στο μέλλον, ειδικά στο επόμενο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πετάει (Arsenal). Έτσι, είναι μια ακόμη ευκαιρία να προσπαθήσουμε να δείξουμε την Κυριακή στο Anfield, τη λάμψη από τις αναλαμπές μας που έχουμε δείξει φέτος.»

Henderson: «Δείξαμε αντίδραση αλλά έχουμε δουλειά να κάνουμε»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com