Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η διαμάχη μεταξύ Alisson & Hendo «καθρέφτης» των προβλημάτων

Η διαμάχη μεταξύ Alisson & Hendo «καθρέφτης» των προβλημάτων

Μετά την επιλογή του Jordan Henderson να εκφράσει τον θυμό του στον Alisson σε κοινή θέα, οι κορυφαίοι παίκτες της Liverpool εμφανίστηκαν απογοητευμένοι.

Η κρίσιμη στιγμή σημειώθηκε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου στο Stamford Bridge για να αντιμετωπίσουν την προβληματική Chelsea. Φαίνεται ότι ο Henderson ήταν έξαλλος με τον συμπαίκτη του επειδή δεν μίλησε στον Fabinho και παραλίγο να κοστίσει τον βαθμό στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Ο αρχηγός των Reds δεν ήταν ποτέ αυτός που κρατιόταν όταν επρόκειτο να εκφράσει τις απόψεις του στους συμπαίκτες του και την Τρίτη έκανε ακριβώς αυτό φωνάζοντας στον εξίσου εκνευρισμένο Alisson.

Μέχρι να φτάσει όμως η ώρα της λήξης, τόσο ο Henderson όσο και ο Alisson έδειξαν να ξεπερνούν τη διαφωνία τους, καθώς αποχώρησαν από το γήπεδο του Stamford Bridge χέρι-χέρι και να μιλούν ο ένας στον άλλον.

Ο Henderson και η παρέα του, πραγματοποίησαν άλλη μια εμφανώς αδιάφορη εμφάνιση. Με δεδομένο ότι η Chelsea έχασε πολλές εξαιρετικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Liverpool μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό της τυχερό που κέρδισε έναν βαθμό.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Klopp έκανε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την σαββατιάτικη ήττα με 4-1 από τη Manchester City στο Etihad.

Ο Jamie Carragher, ένας θρύλος των Reds, φάνηκε να πιστεύει ότι αυτό ήταν ενδεικτικό ενός μεγαλύτερου προβλήματος που επηρεάζει την πρώην ομάδα του αυτή τη στιγμή.

Ο πρώην αμυντικός της Liverpool δήλωσε στο Sky Sports σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από τον αγώνα: «Όχι, είναι περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς και από τότε που ανέλαβε ο Jurgen Klopp. Έχει κάνει αλλαγές στις συνθέσεις ορισμένων παικτών που όπως ίσως γνωρίζετε, απλά παίζουν σε κάθε αγώνα. Κάποιοι από αυτούς τους παίκτες δεν θα είναι στον αγωνιστικό χώρο απόψε.

Όταν κοιτάζεις την αμυντική τετράδα, βλέπεις ότι ο Trent Alexander-Arnold αναμένεται πάντα να είναι στο φύλλο της ενδεκάδας, ενώ ο Virgil van Dijk είναι εκτός λόγω ασθένειας. Ο Andy Robertson και ο Mo Salah είναι δύο ακόμη παραδείγματα. Δεν άλλαξε απλά την ομάδα, άλλαξε βασικούς πυλώνες που είναι εκεί για χρόνια, όχι μόνο αυτή τη σεζόν», δήλωσε ο Carra.

Δύο βασικά στελέχη της ομάδας που παρέμειναν ήταν ο Henderson και ο Alisson, αν και δεν είναι σαφές πώς ένιωθε ο Klopp βλέποντας τους δύο που φώναζαν ο ένας στα μούτρα του άλλου.

Ο επόμενος αγώνας των Reds είναι απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς η Liverpool υποδέχεται την Κυριακή στο Anfield την Arsenal που βρίσκεται σε «υψηλές πτήσεις».

Καθώς η ομάδα του Mikel Arteta θα έρθει στο Anfield με την ελπίδα να καταγράψει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στο κόκκινο μισό του Merseyside μετά από 11 χρόνια, ο Klopp αναμφίβολα θα ελπίζει ότι οι παίκτες του θα αποφύγουν οποιαδήποτε επιπλέον κατάρρευση στο γήπεδο.

Η διαμάχη μεταξύ Alisson & Hendo «καθρέφτης» των προβλημάτων
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com