Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: «Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φύγουν οι van Dijk και Salah»

Fowler: «Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φύγουν οι van Dijk και Salah»

Την άποψη του ότι η Liverpool μπορεί να χάσει αστέρες της αν δεν μπει στη τετράδα εξέφρασε ο θρύλος της Liverpool, Robbie Fowler.

Στη στήλη του στη Mirror σήμερα, ο Fowler πρότεινε ότι τώρα που ο Salah και ο Van Dijk είναι στα τριάντα τους, ίσως να μην θέλουν να χάσουν μια σεζόν «ελίτ» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Δεν νομίζω ότι γίνομαι δραματικός όταν λέω ότι αν η Liverpool αποτύχει να προκριθεί στο Champions League την επόμενη σεζόν, αυτό θα είναι επιζήμιο για τον σύλλογο, τόσο οικονομικά όσο και όσον αφορά τους παίκτες που μπορεί να φύγουν», γράφει ο Fowler.

«Δεν θα με εξέπληττε αν ο Salah και ο Van Dijk πιστεύουν ότι πρέπει να παίζουν στην ελίτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στην ηλικία τους και δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν ούτε μία σεζόν»». Δεν λέω ότι θα ήθελαν να φύγουν, αλλά είναι μια ερώτηση που μπορεί να σκεφτούν».

Οι απανωτές ήττες της Liverpool στην Premier League την έχουν κάνει να φαίνεται ευάλωτη στην κούρσα για την πρώτη τετράδα. Μια ήττα από την Chelsea την Τρίτη θα ήταν ένα ακόμη συντριπτικό πλήγμα.

Σε αυτό το σημείο, μερικοί οπαδοί της Liverpool μπορεί να δεχτούν απρόθυμα αυτό το σενάριο. Ο Salah και ο Van Dijk, ειδικότερα, δεν έχουν λάμψει ακριβώς τη φετινή σεζόν.

Αυτό μπορεί να φανεί σκληρό για τον Mo, ο οποίος έχει βελτιώσει την απόδοσή του πρόσφατα. Αλλά και αυτός, επίσης, ήταν ένοχος για της επιδόσεις του, κάτω του μετρίου στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος

Ο Αιγύπτιος θα κλείσει τα τριάντα ένα του χρόνια αυτό το καλοκαίρι, ενώ ο Virgil θα κλείσει τα τριάντα δύο του χρόνια τον Ιούλιο. Και οι δύο έχουν δείξει σημάδια ότι οι καλύτερες μέρες τους έχουν τελειώσει.

Κατά συνέπεια, αν θέλουν να φύγουν, θα μπορούσε η Liverpool να εξετάσει το ενδεχόμενο να τους πουλήσει; Με δεδομένους τους μισθούς που κερδίζουν και τα στάδια της καριέρας τους, είναι δύσκολο να δούμε κάποιον από τους δύο να έχει μεγάλη αγορά.

Ωστόσο, μπορεί να υποστηριχθεί ότι, για να γίνει η απαραίτητη αναμόρφωση του Liverpool, είναι προτιμότερο να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Η απομάκρυνση των δύο κορυφαίων μισθωτών από τη μισθοδοσία

Επομένως, δεν είναι τόσο τρελή ιδέα όσο φαίνεται αρχικά. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύουμε ότι ο Virgil και ο Mo έχουν ακόμη ενέργεια μέσα τους. Εξακολουθούν να είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο όταν βρίσκονται στο απόγειό τους. Αν είναι διατεθειμένοι να μείνουν στη Liverpool χωρίς τους αγώνες του Champions League, θα μας βοηθήσουν να το ξανακερδίσουμε την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, απαιτούνται βελτιώσεις. Μεγάλες.

Σε σκέψεις θα μπουν οι αστέρες της Liverpool αν η ομάδα δεν μπει στη τετράδα, σύμφωνα με τον Robbie Fowler.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com