Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρνείται τον «ασεβή» πανηγυρισμό προς τον Τσιμίκα ο Guardiola

Αρνείται τον «ασεβή» πανηγυρισμό προς τον Τσιμίκα ο Guardiola

Ο Pep Guardiola αρνήθηκε ότι δεν σεβάστηκε τους παίκτες της Liverpool κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ισοφάρισης της ομάδας του

Συγκεκριμένα, η κάμερα τον έπιασε να πανηγυρίζει ξέφρενα μπροστά στους αναπληρωματικούς Κώστα Τσιμίκα και Arthur Melo κατά τη νίκη της Manchester City με 4-1 στο Etihad.

Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ του Μο Salah στο 17ο λεπτό, πριν μια γρήγορη κίνηση από τα δεξιά προς τα αριστερά έφερε τον Julian Alvarez σε θέση βολής για το 1-1.

Ο Guardiola πανηγύρισε έντονα, με τις κάμερες να τον δείχνουν να φωνάζει μπροστά στον Τσιμίκα, πριν του δώσει το χέρι, με τον Έλληνα μπακ να αρνείται την χειραψία.

Στη συνέχεια επέκτεινε τον πανηγυρισμό του στον δανεικό μέσο της Juventus, Arthur, με τον Βραζιλιάνο να δίνει εν τέλει το χέρι του.

Ο pundit του BT Sport, Rio Ferdinand έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό: «Δεν ξέρω πώς ο Τσιμίκας συγκρατήθηκε και δεν απώθησε τον αντίπαλο προπονητή Pep Guardiola», με τον προπονητή της City να επιμένει ότι δεν το έκανε για να προσβάλει την ομάδα και τους παίκτες.

«Ήμουν χαρούμενος και είπα πόσο ωραίο ήταν το γκολ μας. Αυτό είναι όλο», είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν μια απόπειρα χιούμορ απάντησε: «Φυσικά».

Αλλά όταν υποδείχθηκε στον Guardiola ότι οι ενέργειές του θα μπορούσαν να ερμηνευθούν από τους άλλους ως προκλητικές, πρόσθεσε, κάπως σαρκαστικά: «Μπα, έλα. Λυπάμαι πολύ».

«Μίλα με τον Τσιμίκα, μίλα με τους άλλους. Ρωτήστε τον αν μου λείπει ο σεβασμός. Πανηγυρίζω γιορτάζοντας το γκολ που πέτυχε η ομάδα μου».

«Και είπα, «το γκολ ήταν ωραίο, έτσι δεν είναι;». Αυτό είναι όλο. Λυπάμαι πολύ. Πιστεύετε ότι είναι έλλειψη σεβασμού; Α, εντάξει, συγγνώμη. Λυπάμαι πολύ».

Η στιγμή που ο Τσιμίκας αρνείται την… ειρωνική χειραψία του Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com