Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Liverpool για Lindstrom, αναφέρει το Sky Germany

Ενδιαφέρον της Liverpool για Lindstrom, αναφέρει το Sky Germany

Στο στόχαστρο της Liverpool ο επιθετικός μέσος της Eintracht Frankfurt, Jesper Lindstrom ο οποίος θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος έναντι ενός λογικού ποσού.

Οι «Red’s» μαζί με την Arsenal διερευνούν το ενδεχόμενο υπογραφής του 23χρονου, με τους δύο συλλόγους να υποστηρίζουν ότι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τη Frankfurt. Αυτό αναφέρει ο Florian Plettenberg του Sky Germany, ο οποίος περιγράφει τη Liverpool ως «εξαιρετικά ενδιαφερόμενο πρόταση» για τον παίκτη, ενώ η Φρανκφούρτη είναι «ανοιχτή» στο να του επιτρέψει να φύγει.

Ο Lindstrom έχει εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 31 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, και αν και η ομάδα του ζητά περίπου 44 εκατομμύρια λίρες, ο Plettenberg υποστηρίζει ότι ένα «ρεαλιστικό» ποσό θα ήταν μεταξύ 30,8 και 35,2 εκατομμυρίων λιρών. Ο Δανός διεθνής συνήθως λειτουργεί ως ένα από τα δύο Νο 10 της ομάδας του, αλλά είναι πιθανό να αγωνιστεί ως παραδοσιακός μέσος, αν οι Reds τον φέρουν στο Merseyside.

Η Liverpool επιδιώκει ενεργά την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής για την επόμενη σεζόν και ο Lindstrom θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή ως μέλος μιας τριάδας στο κέντρο του γηπέδου. Η αναφερόμενη τιμή του θα μπορούσε να προσελκύσει τον Jurgen Klopp, δεδομένου ότι είναι απίθανο να είναι η μοναδική απόκτηση του συλλόγου σε αυτή τη θέση αυτό το καλοκαίρι. Οι Jude Bellingham, Mason Mount, Matheus Nunes και Conor Gallagher είναι όλοι στόχοι, ενώ οι Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain και Arthur, τουλάχιστον, οδεύουν προς την έξοδο.

Ο Lindstrom έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι μεγάλωσε ως οπαδός της Liverpool και ότι το να παίξει για τους «Red’s» είναι ένας μελλοντικός του στόχος. Είχε ήδη συνδεθεί με τη μετακίνησή του στο Anfield από το δανέζικο δημοσίευμα Tipsbladet τον Ιανουάριο, το οποίο μετέφερε τα λόγια του στο TV 2: «Πάντα έλεγα ότι είμαι οπαδός της Liverpool, οπότε θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω για τη Liverpool κάποια στιγμή». Το τρέχον συμβόλαιο του Lindstrom λήγει το 2026, αλλά η Frankfurt φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο μεταγραφής του αυτό το καλοκαίρι.

O Jesper Lindstrom.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com