Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για City, Diaz, Nunez και Keita

Ο Klopp για City, Diaz, Nunez και Keita

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του σπουδαίου αυριανού αγώνα με την Manchester City στο Etihad Stadium.

Αρχικά ρωτήθηκε για τον Luis Diaz:

“ Ο Luis επέστρεψε σε μικρά τμήματα της προπόνησης μετά από πολύ καιρό εκτός. Είναι πολύ καλό που τον έχουμε πίσω, αλλά δεν θα προπονηθεί σήμερα μαζί μας. Αυτή την εβδομάδα ήταν το πρώτο βήμα πίσω στην προπόνηση της ομάδας, την επόμενη εβδομάδα θα είναι πίσω σε όλα τα τμήματα της προπόνησης της ομάδας. ”

“ Τότε θα είναι έτοιμος. ”

“ Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για εκείνον. Νομίζω πως θα μπορέσει να βγάλει τα μεγαλύτερα μέρη της προπόνησης και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Arsenal, αν και πιο πιθανό είναι να προλάβει τη Leeds. ”

Για τον Darwin Nunez:

“ Ο Darwin δεν μπόρεσε να προπονηθεί για δύο ή τρεις ημέρες αυτή την εβδομάδα λόγω του τραύματος που είχε στο πόδι του κόντρα από το ματς με τη Real, αλλά επέστρεψε στην πλήρη προπόνηση αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Είναι σίγουρα έτοιμος. ”

Για τον τραυματισμό του Naby Keita:

“ Ο Naby είναι εκτός. Επέστρεψε με μυϊκό τραυματισμό από την εθνική ομάδα. Θα δούμε πόσο χρόνο θα του πάρει, προφανώς δεν μένει πολύς χρόνος στη σεζόν. Θα πρέπει να περιμένουμε. ”

Για τους υπόλοιπους τραυματίες:

“ Ο Thiago πάει καλά, αλλά δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Θα μπορούσε να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. ”

“ Ο Joe Gomez είναι μια χαρά και ο Rhys Williams είχε μια ενόχληση. Αυτό είναι όλο. ”

“ Ορισμένοι είχαμε κάποια προβλήματα με το στομάχι μας πριν από μερικές μέρες, όμως αυτό τώρα έχει περάσει. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, που δεν διαφέρει από άλλα χρόνια. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, είναι μια τεράστια εβδομάδα. Αύριο, η City αξίζει όλη την προσοχή μας, όχι τα άλλα παιχνίδια. ”

“ Κάποιοι από τους παίκτες μας προπονήθηκαν για πρώτη φορά χθες μετά τη διακοπή, αλλά δεν είναι διαφορετικό για τη City. Απέναντι στη City πρέπει να αμύνεσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο και να παίζεις επίσης ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Klopp.

Για την πιθανή απουσία του Haaland πρόσθεσε:

“ Αν δεν παίξει, κάνει τη City διαφορετική, αλλά όχι πιο αδύναμη. Μπορούν να παίξουν με διαφορετικούς τρόπους. Έχουν συνηθίσει να παίζουν χωρίς επιθετικό. Αυτή είναι η κατάσταση. ”

“ Δεν ξέρουμε πώς θα παραταχθεί η City, η City δεν ξέρει πώς θα παραταχθούμε εμείς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για διαφορετικά σενάρια. ”

“ Είναι σαν μια εβδομάδα Champions League. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Δεν είμαστε χαζοί. Ξέρουμε ότι το τελευταίο παιχνίδι με τη Real δεν ήταν καλό παιχνίδι, πριν από αυτό στη Bournemouth, επίσης δεν ήταν καλό παιχνίδι, το προηγούμενο ήταν παγκόσμιας κλάσης (Manchester United). ”

“ Θα έπρεπε να συνεχίσουμε από κει και να το δείχνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια. ”

Για το υπόλοιπο της σεζόν:

“ Σε δύο μήνες μπορούμε να κάνουμε πολλά για εμάς ή τίποτα. Σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη σεζόν. Είναι μια αρχή. ”

“ Ιστορικά τελειώνουμε καλά τη σεζόν. Αυτή η σεζόν μας προσγείωσε ξανά και μας είπε ότι δεν ήταν ποτέ εύκολο αυτό που κάναμε πριν, και αν το κάνουμε λίγο λιγότερο καλά, τότε όλα θα έχουν φύγει. ”

“ Η πρώτη τετράδα είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούμε να πάμε και δεν είμαστε σε τέλεια θέση, αλλά είναι εφικτό. Πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς θα αποδίδουμε και θα μπούμε σε αυτή τη διάθεση του κυνηγάμε και αν θα πάμε από εκεί. ”

“ Πρέπει να πάμε με τέρμα το γκάζι στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. ”

Αν έγιναν πλάνα για του χρόνου κατά τη διάρκεια της διακοπής:

“ Δεν μπορούσα να προγραμματίσω προπονήσεις καθώς δεν ξέραμε ποιος θα είναι εδώ, αλλά ναι. Η πλευρά του παικτών, είναι θετική. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά όχι αποφάσεις. Είμαστε απασχολημένοι, όπως μπορείτε να φανταστείτε. ”

Με Darwin Nunez στο Etihad οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com