Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η RB Leipzig θέλει να κρατήσει τον Josko Gvardiol

Η RB Leipzig θέλει να κρατήσει τον Josko Gvardiol

Οι ελπίδες της Liverpool για την απόκτηση του σέντερ μπακ Josko Gvardiol αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να μειώνονται, καθώς ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πιθανό να παραμείνει στην RB Leipzig.

Ο 21χρονος Κροάτης, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχει γίνει αντικείμενο έντονων μεταγραφικών εικασιών, με τρεις συλλόγους της Premier League (Chelsea, Manchester City και Liverpool) να παρουσιάζονται πρόθυμοι να προχωρήσουν στην απόκτησή του.
Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην κροατική ιστοσελίδα Net.hr, ο Gvardiol απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί στα γήπεδα της Αγγλίας τους επόμενους μήνες.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η RB Leipzig δεν ενδιαφέρεται να με πουλήσει αυτό το καλοκαίρι, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο. Το πιο σημαντικό είναι να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Την περασμένη Τρίτη ο ρεπόρτερ του Sky Sports Germany, Florian Plettenberg, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επικύρωσε τα λεγόμενα του διεθνούς Κροάτη αμυντικού.

Ο Plettenberg έγραψε στο Twitter: «Τα αφεντικά της RB Leipzig θέλουν σίγουρα να τον κρατήσουν μέχρι το 2024! Δεν σκέφτονται να πουλήσουν το καλοκαίρι. Καταλαβαίνουμε ότι μια προσφορά περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ δεν θα άλλαζε την γνώμη τους. Πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται: Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Liverpool».

Ο Gvardiol υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο της Bundesliga τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη συμφωνία να ισχύει μέχρι το 2027. H ραγδαία άνοδος της αξίας του έχει τραβήξει την προσοχή των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, οι οποίοι φαίνεται να είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν έναν από τους διακριθέντες παίκτες του χειμερινού Μουντιάλ.

Όμως, καθώς η Liverpool εξακολουθεί να στοχεύει σε μια μεταγραφική κίνηση, η οποία επίσης απαιτεί πολλά χρήματα (βλέπε Jude Bellingham), οι πιθανότητες να κατακτήσει και τον Gvardiol φαίνονται μηδαμινές, εκτός κι αν η RB Leipzig αποφασίσει να αλλάξει τη στάση της.

Η RB Leipzig θέλει να κρατήσει τον Josko Gvardiol
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com