Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον της Newcastle για τον Joe Gomez»

«Ενδιαφέρον της Newcastle για τον Joe Gomez»

Για ενδιαφέρον της Newcastle United για τον Joe Gomez μίλησε στη στήλη του στο caughtoffside.com o ατζέντης, Haydn Dodge.

Οι «καρακάξες», σύμφωνα με τον Dodge, θα ήταν πρόθυμες να κάνουν μια κίνηση το καλοκαίρι, αν ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει μια νέα ομάδα στο εγγύς μέλλον.

Πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, ο Gomez υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Liverpool. Το τρέχον συμβόλαιό του στο Anfield έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Έτσι, αν οι «Reds» τον πουλήσουν τώρα, θα ζητήσουν πολλά χρήματα.

Ο Gomez έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στην οκταετία του στην ομάδα, με ένα κομμένο χιαστό, μια εξάρθρωση επιγονατίδας, ένα σημαντικό πρόβλημα στον αχίλλειο και ένα σπάσιμο αστραγάλου. Παρά τους τραυματισμούς, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της Premier League τη σεζόν 2019/20. Τη τρέχουσα σεζόν, όμως, δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά.

Έχει κερδίσει τα πάντα στο συλλογικό ποδόσφαιρο με την Liverpool και θα μπορούσε να ξαναβρεί τα πατήματά του, εφόσον οι τραυματισμοί δεν περιορίσουν ξανά την πρόοδό του.

Με την Liverpool, όμως, να είναι στην αγορά για στόπερ, είναι πιθανό ο Gomez να βγει στην αγορά για μια νέα ομάδα, αφού και η Liverpool δύσκολα θα έλεγε όχι αν ερχόταν μια καλή πρόταση.

Η Newcastle, με γνωστή την οικονομική της δύναμη μετά την εξαγορά από τους Σαουδάραβες, θα αγωνίζεται σίγουρα στην Ευρώπη του χρόνου και με αρκετούς παίκτες να φεύγουν ως ελεύθεροι, θα βγει στην αγορά με το πορτοφόλι γεμάτο.

Η μεταγραφή θα έβγαζε σίγουρα νόημα για τις «καρακάξες» και υπό προϋποθέσεις και για τον ποδοσφαιριστή και την Liverpool. Μένει να φανεί αν η Newcastle όντως έρθει με μια μεγάλη πρόταση.

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε το καλοκαίρι ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com