Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Romano:»Ο Bellingham τα έχει καλά με παίκτες από Liverpool, City & Real»

Romano:»Ο Bellingham τα έχει καλά με παίκτες από Liverpool, City & Real»

Ο Jude Bellingham, έχει καλή σχέση με μερικούς από τους παίκτες της Liverpool, καθώς και με κάποιους στη Manchester City και στη Real Madrid, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

Γράφοντας στην Daily Briefing αποκλειστικά για το CaughtOffside, ο Romano αναφέρθηκε σε μερικούς ισχυρισμούς του συναδέλφου του αρθρογράφου Ben Jacobs στο αποκλειστικό του άρθρο χθες, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι το δίδυμο της Man City, Erling Haaland και Jack Grealish, είχαν μιλήσει και οι δύο στον Bellingham για την παρουσία τους στο Etihad Stadium. .

Ο Romano λέει ότι ο Bellingham έχει καλές σχέσεις με παίκτες σε αυτούς τους κορυφαίους συλλόγους και ότι αυτό δεν είναι πιθανό να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για τη λήψη της απόφασής του, εάν τελικά μετακομίσει από την Dortmund αυτό το καλοκαίρι.

Οι οπαδοί της Liverpool σίγουρα θα εξακολουθούν να ελπίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα να τους επιλέξει ο Άγγλος διεθνής, καθώς φαίνεται απόλυτα τέλειος για τον Jurgen Klopp, καθώς θέλει να ξαναφτιάξει τη μεσαία γραμμή του μετά από αυτή την απογοητευτική χρονιά.

Ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρο ότι η απειλή από την City και την Μαδρίτη είναι ακόμα εκεί.

«Ο Haaland είναι ένας φιλικός, αστείος τύπος… και το ίδιο για τον Bellingham», είπε ο Romano.

«Έχουν καλή σχέση. Αλλά το ίδιο ισχύει μεταξύ των παικτών του Bellingham και της Liverpool, καθώς και ορισμένων παικτών της Rael Madrid.
Δεν νομίζω ότι αυτό κάνει τη διαφορά ειλικρινά, οι κορυφαίοι παίκτες επιλέγουν πάντα το project και στη συνέχεια, αν υπάρχουν ήδη καλοί φίλοι στον σύλλογο, αυτό είναι θετικό».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com