Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θρίαμβος για Robertson και Σκωτία, γκολ και ασίστ ο Salah στην Αίγυπτο

Θρίαμβος για Robertson και Σκωτία, γκολ και ασίστ ο Salah στην Αίγυπτο

Με επιτυχίες για τους ποδοσφαιριστές της Liverpool ολοκληρώθηκε η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η τελευταία για την φετινή σεζόν.

Ο Naby Keita σκόραρε στη νίκη της Γουινέας, ενώ οι Ibrahima Konate, Virgil van Dijk και Cody Gakpo απόλαυσαν νίκες στους αγώνες της Δευτέρας.

Ο Keita, πέτυχε από νωρίς το πρώτο γκολ για στη νίκη της χώρας του με 3-2 επί της Αιθιοπίας στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ενώ σκόραρε ακόμη μία φορά πριν αντικατασταθεί στο ημίχρονο.

Στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, η Konate πήρε τη δεύτερη νίκη του απέναντι σε συμπαίκτη του στη Liverpool, αφού έπαιξε όλο το ματς στην δύσκολη εκτός έδρας επικράτηση της Γαλλίας με 1-0 εναντίον της Ιρλανδίας, με τον Caoimhin Kelleher να είναι στον πάγκο.

Ο van Dijk ήταν αρχηγός της Ολλανδίας στην εύκολη νίκη με 3-0 εναντίον του Γιβραλτάρ, ένα ματς στο οποίο ο Gakpo ξεπέρασε την ασθένειά του και έπαιξε στο δεύτερο μέρος.

Βάζοντας τέλος στα ματς της Δευτέρας, ο Κώστας Τσιμίκας χρειάστηκε να αντικατασταθεί στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου του φιλικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Λιθουανία με ένα πρόβλημα στα πλευρά.

Πετυχημένη ήταν και η Τρίτη για τους παίκτες της Liverpool, με τον Salah να βάζει ένα γκολ και δημιουργείε άλλο ένα για την Αίγυπτο κατά τη νίκη της με 4-0 επί του Μαλάουι, πριν βγει αλλαγή στο 75ο λεπτό.

Αργότερα, ο Robertson αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο στον θρίαμβο της Σκωτίας με 2-0 επί της Ισπανίας στο Hampden Park για τα προκριματικά για το Euro 2024.

Ο αριστερός μπακ έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Scott McTominay για να βοηθήσει την ομάδα του Steve Clarke να κάνει το δύο στα δύο στον όμιλό της.

Εν τω μεταξύ, ο Curtis Jones και ο Harvey Elliott συμμετείχαν αμφότεροι στην ήττα της Αγγλίας U21 με 2-1 από την Κροατία σε φιλικό.

Σκόραρε και πάλι για την Αίγυπτο ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com