Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσαν οι εμφανίσεις της Liverpool για την νέα σεζόν

Διέρρευσαν οι εμφανίσεις της Liverpool για την νέα σεζόν

Μπορεί η Liverpool να μην έχει ολοκληρώσει τη φετινή δύσκολη σεζόν, όμως οι εξελίξεις για την νέα χρονιά τρέχουν, συμπεριλαμβανομένων των νέων εμφανίσεων.

Ο αμερικανικός κολοσσός αθλητικού ρουχισμού Nike θα ντύνει και την νέα σεζόν τους Reds, με τις τέσσερεις εμφανίσεις να έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας μέσω διαρροών, τις οποίες πάντα βέβαια τσεκάρει και φέρνει στη δημοσιότητα το FootyHeadlines.

Η πρώτη φανέλα φεύγει λίγο από το απλό αλλά κατά πολλούς πετυχημένο φετινό σχέδιο, με μια πιο ανοιχτή απόχρωση του κόκκινου και με λευκές λεπτομέρειες στον γιακά και στα κοψίματα των μανικιών.

Το σχέδιο, βέβαια, είναι και αυτό απλό και κλασσικό, αφού θυμίζει αρκετές φανέλες των Reds του παρελθόντος, όπως αυτή του 1965 και της κατάκτησης του FA Cup, ή αυτή της Reebok στο τέλος της προηγούμενης χιλιετίας.

Κι αν το σχέδιο της πρώτης φανέλας φαντάζει απλό, κλασσικό και σε γενικές γραμμές, όμορφο, τότε η δεύτερη φανέλα έρχεται για να συγκεντρώσει τα βλέμματα, είτε για καλό, είτε για κακό.

Με επιλογές που κάποιος είτε λατρεύει, είτε μισεί, η Nike προσπαθεί να «εκσυγχρονίσει» ένα κλασσικό σχέδιο, όπως αυτό της εκτός έδρας φανέλας της σεζόν 1995-96, με τα λευκά και πράσινα «κουτάκια» τότε να συνοδεύουν την ομάδα μέχρι τον τελικό του FA Cup, στην ήττα από την Manchester United.

Οι χορηγοί, το έμβλημα, ο γιακάς, τα κοψίματα στα μανίκια και ίσως και το σορτσάκι έχουν μαύρο χρώμα, αποφέροντας ένα πολύ… ενδιαφέρον αποτέλεσμα, του οποίου την κρίση επί της ομορφιάς θα την αφήσουμε σε εσάς.

Η τρίτη φανέλα, όπως και φέτος, χρησιμοποιεί ένα χρώμα αρκετά διαφορετικό, μακριά από τα συνηθισμένα για τον σύλλογο. Συγκεκριμένα, είναι απόχρωσης μωβ, με τις λεπτομέρειες να είναι… σκούρο μωβ, σε αντίθεση με τους χορηγούς και το σήμα που είναι άσπρο.

Πιο… safe το γενικότερο design εδώ, έχει κάποιες λωρίδες η φανέλα, η οποία θα είναι για πρώτη φορά σε αυτό το χρωματισμό από εποχές… Warrior, Rodgers, Gerrard και δίδυμο επίθεσης Sturridge και Suarez!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης εδώ, είναι ότι οι κάλτσες είναι σε πιο σκούρο χρώμα από το σορτσάκι και τη φανέλα.

Οι γκολκίπερ θα έχουν το νέο design της Nike, το οποίο ακολουθούν όλες οι ομάδες του portfolio της. Αχνοφαίνεται ένα τιγρέ σχέδιο, το οποίο όμως είναι σε παρόμοιο χρωματισμό με τη βάση της φανέλας.

Η πρώτη θα είναι μαύρη με πράσινο χρώμα στα σήματα, ενώ η δεύτερη θα είναι κιτρινόμαυρη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com