Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρελθόν από το τιμ της Βραζιλίας ο Claudio Taffarel

Παρελθόν από το τιμ της Βραζιλίας ο Claudio Taffarel

Παρελθόν από το τεχνικό τιμ της εθνικής Βραζιλίας αποτελεί πια o ένας εκ των προπονητών τερματοφυλάκων της Liverpool, Claudio Taffarel.

Ο Taffarel υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Reds πριν από δύο χρόνια μετά από σύσταση του Alisson.

Το αίτημα του Ali να φέρει τον συμπατριώτη του στο Merseyside για να δουλέψει μαζί με τον John Achterberg και τον βοηθό Jack Robinson, προήλθε λόγω της σχέσης τους από την εθνική ομάδα.

Ο 56χρονος θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έχει εργαστεί σε μεγάλο βαθμό με τους νεότερους τερματοφύλακες του συλλόγου – όπως τους Marcelo Pitaluga και Harvey Davies – αλλά αφιερώνει πολύ χρόνο και με τους γκολκίπερ της πρώτης ομάδας.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των διακοπών για τις εθνικές ομάδες, ο Taffarel ενσωματωνόταν με την εθνική Βραζιλίας ως μέλος του προπονητικού της επιτελείου, σε έναν ρόλο που είχε από το 2014.

Σύμφωνα με το Globo Esporte, ωστόσο, έχει πλέον απαλλαγεί από τα καθήκοντά του, μετά την αποχώρηση του προπονητή Tite τον Δεκέμβριο.

Ο Τite παραιτήθηκε μετά την ήττα της Βραζιλίας από την Κροατία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τώρα έχει αποχωρήσει και το τιμ του, με μόνο έξι να απομένουν ως μέρος της νέας σελίδας υπό την ηγεσία του προσωρινού προπονητή, Ramon Menezes.

Ο Taffarel έχει αντικατασταθεί από τον Silvio Jardim, ο οποίος εργάζεται επίσης στη βραζιλιάνικη ομάδα America Mineiro.

Αναμένεται ακόμα να διατηρήσει τον ρόλο του στη Liverpool και θα μπορούσε τώρα να παραμείνει στο Merseyside με πλήρη απασχόληση – κάτι που σίγουρα θα μπορούσε να ωφελήσει τον σύλλογο.

Πέρα από τον Pitaluga και τον Davies, που θεωρούνται οι επόμενοι στη σειρά, στην ακαδημία υπάρχουν επίσης οι Vitezslav Jaros, Jakub Ojrzynski, Fabian Mrozek και Luke Hewitson.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα γκολπόστ, με το συμβόλαιο του Adrian να λήγει και τον Caoimhin Kelleher πιθανότατα να πιέζει για μεταγραφή.

Αυτό θα άφηνε ανοιχτές τις θέσεις Νο. 2 και Νο. 3 πίσω από τον Alisson, αν και είναι πιθανό ότι η Liverpool θα φέρει τουλάχιστον έναν τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό που θα άφηνε μια πιθανή αποχώρηση του Kelleher.

Η αποχώρηση του Taffarel από το επιτελείο της Βραζιλίας δεν θεωρείται ότι έχει καμία σχέση με την παράλειψη των Alisson, Fabinho και Roberto Firmino από τις κλήσεις του Menezes.

Τέλος από την εθνικής Βραζιλίας ο Taffarel.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com