Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο ευρωπαϊκοί «μνηστήρες» για τον Νaby Keita (?)

Δύο ευρωπαϊκοί «μνηστήρες» για τον Νaby Keita (?)

Ο Νaby Keita έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Borussia Dortmund και της Inter, στην προσεχή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με νέες φήμες.

Ο 28χρονος εντάχθηκε στους Reds το καλοκαίρι του 2018, φτάνοντας από τη RB Leipzig με τεράστια φήμη ως έναν από τους καλύτερους ανερχόμενους μέσους της Ευρώπης. Ωστόσο, η περίοδος του Κeita στο Anfield συνδέθηκε μεν με αρκετά τρόπαια για τους Reds, αλλά και ατελείωτους τραυματισμούς και μη πειστικές εμφανίσεις δε.

Ο διεθνής μέσος της Γουινέας τελειώνει το συμβόλαιό του με τη Liverpool στο τέλος της σεζόν και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει σχεδόν σίγουρα, με τον Klopp να μην τον βλέπει πλέον ως βασικό παίκτη της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κeita έχει συνδεθεί με πολλούς συλλόγους και τώρα έχει προκύψει νέα ενημέρωση σχετικά με το πού θα μπορούσε να καταλήξει την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το Football Insider, οι Dortmund και Inter θέλουν να εξασφαλίσουν μια μετακίνηση για τον μέσο στα μέρη τους, ​​θεωρώντας τον ως μια έξυπνη προσθήκη στις τρέχουσες ομάδες τους.

Σημειώνεται ότι η Liverpool έχει αποφασίσει να μην προσφέρει στον Κeita νέο συμβόλαιο, με τον Κlopp να αισθάνεται ότι θα ήταν «το καλύτερο για όλα τα μέρη» να προχωρήσει σε νέους προορισμούς.

Είναι απολύτως λογικό για τον διεθνή με την Γουινέα (50 συμμετοχές και 11 γκολ) να φύγει από τους Reds αυτό το καλοκαίρι, σε αυτό που τελικά ήταν μια εξαιρετικά απογοητευτική περίοδος συνολικά. Για να είμαστε δίκαιοι για τον Keita, οι συνεχείς μάχες φυσικής κατάστασης τον κράτησαν σταθερά πίσω, με μόνο 77 φορές να ξεκινά βασικός, σε σχεδόν πέντε χρόνια στο Merseyside. Αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στους τραυματισμούς, με τον Κlopp απλώς να μην τον προτιμά από άλλους παίκτες σε πολλούς αγώνες, καθώς η έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση του τον δυσκόλεψε να κατακτήσει μια κανονική θέση στην ομάδα.

Δύο ευρωπαϊκοί «μνηστήρες» για τον Νaby Keita (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com