Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίρνει ευκαιρία στην προετοιμασία ο Morton

Παίρνει ευκαιρία στην προετοιμασία ο Morton

Ένας από τους ποδοσφαιριστές της Liverpool που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί τη φετινή σεζόν και πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις, είναι ο Tyler Morton.

Ο νεαρός κεντρικός μέσος αγωνίζεται στην Blackburn και έχει ήδη πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Championship, ευρισκόμενος μάλιστα και πολύ συχνά στο αρχικό σχήμα των Rovers.

Την Κυριακή μάλιστα είχε εξαιρετική απόδοση και στην ήττα με 3-2 από τη Sheffield United για το FA Cup, δείχνοντας πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του James Pearce, ο Jürgen Klopp έχει αποφασίσει να του δώσει την ευκαιρία του στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ώστε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με την Blackburn έχει μοιράσει και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα μέχρι σήμερα.

Με τους Reds είχε πραγματοποιήσει μερικές συμμετοχές την περσινή σεζόν, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει βασικός στο διπλό με 1-2 επί της AC Milan στο San Siro για το Uefa Champions League, ενώ πριν από δύο μήνες ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Φέτος όμως αποφασίστηκε από τον σύλλογο να παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα που αγωνίστηκε με επιτυχία και ο Harvey Elliott την σεζόν 2020-21, πριν επιστρέψει στο Anfield και κερδίσει αμέσως θέση βασικού, μέχρι να τραυματιστεί στο Elland Road τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο Tyler Morton έχει μέλλον στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com