Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδέχεται να επιστρέψει το Σάββατο ο Luis Diaz»

«Ενδέχεται να επιστρέψει το Σάββατο ο Luis Diaz»

Ο Luis Diaz θα μπορούσε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Bournemouth, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κολομβία.

Ο άσος των Reds τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο τον Οκτώβριο στην ήττα από την Arsenal και στη συνέχεια υπέστη εκ νέου τραυματισμό στο γόνατο του, κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας που έκανε η ομάδα στο Dubai, μετά από μόλις δύο προπονήσεις.

Ο Diaz προπονείται ατομικά εδώ και τρεις εβδομάδες, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πριν από τον αγώνα με την Manchester United, πως απέχει μόνο μερικές μέρες από την επιστροφή του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Τώρα, ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Diego Rueda αναφέρει πως θα μπορούσαμε να δούμε τον 26χρονο να αγωνίζεται στο Vitality κόντρα στους Cherries το μεσημέρι του Σαββάτου, περνώντας φυσικά ως αλλαγή.

Ο στόχος πάντως που είχε θέσει, τόσο η ομάδα, όσο και ο ποδοσφαιριστής, όλο αυτό το διάστημα, ήταν η επιστροφή στη ρεβάνς του Santiago Bernabeu στις 15 Μαρτίου.

Το ενδεχόμενο να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στον επαναληπτικό της Μαδρίτης της επόμενης εβδομάδας δεν είναι το πιθανότερο σενάριο, λόγω της πολύμηνης απουσίας του από τα γήπεδα, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα στις επόμενες προπονήσεις.

Ο Luis Diaz σκοράρει κόντρα στην Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com