Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί τον τραυματισμό μου»

Jota: «Οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί τον τραυματισμό μου»

Ο Diogo Jota στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε για το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσης για τέσσερις μήνες, τονίζοντας πως οι γιατροί δεν είχαν δει μια παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν.

Ο Πορτογάλος συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Είχα έναν περίεργο τραυματισμό στη γάμπα. Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν τον έχουν ξαναδεί, ο περισσότερος κόσμος δεν τον είχε δει ξανά, οπότε έπρεπε να ζητήσουμε τη βοήθεια και από ειδικούς για να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε και φυσικά να του δώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο. ”

“ Ήταν πολύ δύσκολο, πολύς καιρός. Τα αποτελέσματα, για να είμαι ειλικρινής, δεν βοήθησαν τόσο, οπότε ήταν πολύ απογοητευτικό να βλέπω τα πράγματα να συμβαίνουν και να μην μπορώ να βοηθήσω με κανέναν τρόπο – εκτός από το να μιλάω στα αποδυτήρια, αλλά να μην είμαι στο γήπεδο. ”

“ Απλώς πρέπει να ανακτήσω τη σιγουριά μου και νομίζω ότι θα έρθει με περισσότερα λεπτά και ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω με την ομάδα με γκολ και ασίστ. Το επόμενο παιχνίδι είναι άλλη μια ευκαιρία. ”

“ Ελπίζω να μπορώ τώρα να παίξω σημαντικό ρόλο γιατί έχουν περάσει τέσσερις μήνες- από τι παιχνίδι με τη Manchester City. Πρέπει να ομολογήσω ότι ένιωθα περίεργα, δεν είχα συνηθίσει να παίζω πια στην Premier League. ”

Ο Diogo Jota τραυματίστηκε τον Οκτώβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com