Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Δεν πρέπει να αμφισβητούμε τους εαυτούς μας»

Elliott: «Δεν πρέπει να αμφισβητούμε τους εαυτούς μας»

Ο Harvey Elliott μίλησε για την καταπληκτική του απόδοση στον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester United, στη συνέχεια που ακολουθεί για την ομάδα, αλλά και την αποχώρηση του Bobby Firmino.

Για τον Βραζιλιάνο που αποχωρεί δήλωσε:

“ Ο Roberto είναι καταπληκτικός ως παίκτης και ως άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη του, ανεξάρτητα από την κατάσταση και για μένα ήταν μεγάλη βοήθεια, προσπαθώντας να μάθω πράγματα από αυτόν και είναι μοναδικός στο είδος του. ”

“ Όπου κι αν πάει στη συνέχεια στην καριέρα του, αυτή η ομάδα θα είναι πραγματικά ευλογημένη με έναν καταπληκτικό άνθρωπο και έναν καταπληκτικό παίκτη. ”

“ Είναι στενοχωρημένο για αυτόν να φύγει και  έλαβε μεγάλη υποδοχή όταν μπήκε στο παιχνίδι [κόντρα στη Manchester United] και προφανώς, η κερκίδα για το γκολ του ήταν τόσο χαρούμενη όσο ποτέ για αυτόν. ”

“ Θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία, αλλά απομένουν ακόμα μερικά παιχνίδια για τη σεζόν, οπότε δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Απλώς πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και μπορούμε να πούμε αντίο στο τέλος της σεζόν που θα είναι συναισθηματική. ”

Όσο για την ομάδα:

“ Δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε για τους εαυτούς μας. Παίζουμε με αυτές τις ομάδες και ο καθένας μπορεί να σκεφτόταν διαφορετικά με την United λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων, αλλά είμαστε ακόμα αρκετά καλοί και μπορούμε ακόμα να παίξουμε με αυτές τις ομάδες και να τις νικήσουμε. ”

“ Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε από τώρα έως το τέλος της σεζόν. ”

Για τη δική του απόδοση την Κυριακή:

“ Δεν την έχω παρακολουθήσει ξανά, αλλά το πιο σημαντικό είναι απλώς η νίκη. Η ομάδα κέρδισε και είμαι περισσότερο από χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά μόλις τη δω ξανά, ίσως [ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση]. ”

“ Ξέρετε, σε κάθε παιχνίδι θέλω να παίζω το καλύτερο που έχω παίξει ποτέ. Έχω υψηλά στάνταρ, οπότε θέλω απλώς να συνεχίσω και να συνεχίσω να χτίζω τα πράγματα. ”

Ο Harvey Elliott έχει αγωνιστεί σε όλα τα φετινά ματς της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com