Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι πιθανοί προορισμοί για τον Roberto Firmino αυτό το καλοκαίρι

Οι πιθανοί προορισμοί για τον Roberto Firmino αυτό το καλοκαίρι

Το γκολ του Bobby Firmino εναντίον της Manchester Utd ήταν το 108ο γκολ του για τον Σύλλογο και θα μείνει στη μνήμη ως ένα από τα τελευταία του, αφού αποκαλύφθηκε πριν από τον αγώνα της Κυριακής ότι ο Βραζιλιάνος θα φύγει από το Anfield μετά τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι.

Ο 31χρονος θα μείνει στη μνήμη μας ως ένας σύγχρονος σπουδαίος της Liverpool, που έπαιξε επιτακτικό ρόλο στην πιο ακμάζουσα περίοδο του συλλόγου στην σύγχρονη εποχή.

Και ενώ η συμμετοχή του στην ομάδα του Jurgen Klopp έχει μειωθεί τον τελευταίο καιρό, η φυγή του θα είναι δύσκολη από το Merseyside. Ποια ακριβώς θα είναι η επόμενη περιπέτειά του είναι άγνωστο, αλλά εδώ είναι μερικοί πιθανοί προορισμοί για τον Firmino αυτό το καλοκαίρι

Atletico Madrid
Ο ισπανικός σύλλογος έχει συνδεθεί για να κάνει μία κίνηση για τον Firmino, αλλά μια συμφωνία είναι πιθανό να προκύψει μόνο εάν ο Joao Felix ολοκληρώσει μια οριστική μεταγραφή από την ομάδα γης Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι.
Ο Felix αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στην Chelsea και δεν υπάρχει καμία οψιόν αγοράς για τους μπλε για τέλος της σεζόν. Ωστόσο, με τον Diego Simeone να είναι πλέον έτοιμος να παραμείνει στην ισπανική ομάδα, φαίνεται απίθανο ο Felix να επιστρέψει στον σύλλογο.

Έτσι, η Αtletico θα μπορούσε να υπογράψει ως αντικαταστάτη του Felix, τον Firmino. Ο 31χρονος μπορεί να μην είναι στο αποκορύφωμα των δυνάμεών του, αλλά του απομένουν ακόμα μερικά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και είναι το είδος του forward που εκτιμά ο Simeone. Ο Βραζιλιάνος διαθέτει άφθονη εμπειρία, ευρηματικότητα τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς, καθώς και μια αδυσώπητη εργασιακή ηθική.

Galatasaray
Οι σημερινοί ιδιοκτήτες της τουρκικής Super Lig εξασφάλισαν τον χειμώνα την μετεγγραφή του Nicolo Zaniolo από την AS Roma και θα μπορούσαν να προσθέσουν άλλο ένα μεγάλο όνομα στις τάξεις τους αυτό το καλοκαίρι.

Δημοσιεύματα στα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Galatasaray έχει έρθει σε επαφή με την εταιρεία εκπροσώπησης του Firmino, την ROGON και λένε ότι μια κίνηση για τον 31χρονο είναι πιο κοντά από ποτέ μετά τις πρόσφατες εξελίξεις.

Οι Τούρκοι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να μιλήσουν απευθείας με τον παίκτη σύντομα και είναι έτοιμοι να στείλουν εκπροσώπους στην Αγγλία σε μια προσπάθεια να εντείνουν τις διαπραγματεύσεις.

Inter
Η επανένωση του Romelu Lukaku με την Inter δεν έχει εξελιχθεί όπως είχε προγραμματιστεί λόγω τραυματισμών και η οικονομική κατάσταση των Νερατζούρι σημαίνει ότι είναι απίθανο ο Βέλγος να είναι στην ομάδα τους την επόμενη σεζόν.

Ο Simone Inzaghy έχει πολλές επιλογές στην επίθεση, συμπεριλαμβανομένων των Lautaro Martinez, Correa και Edin Dzego, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Inter τουλάχιστον θα προσπαθήσει να φέρει αντικαταστάτη του Lukaku.

Ενώ ο Firmino διαφέρει δραστικά στο προφίλ από τον Βέλγο, αντιπροσωπεύει μια φθηνή επιλογή για τον ιταλικό σύλλογο. Οι επιλογές του Inzaghi σημαίνουν ότι δεν θα χρειαστεί να παίζει κάθε εβδομάδα, αλλά θα μπορούσε να παίξει έναν εξέχοντα ρόλο για τους Nerazzurri κατά τη φάση του «λυκόφωτος» της καριέρας του

AC Milan
Οι αντίπαλοι της Inter φαίνεται επίσης ότι είναι κι εκείνη στην «μάχη» για τον Firmino και πρόκειται να βρεθούν στην αγορά για έναν επιθετικό αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώην συμπαίκτης του Βραζιλιάνου Divock Origi, δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στο Μιλάνο, ενώ ο Charles De Ketelaere έζησε ένα ξεχασμένο και αδιάφορο ξεκίνημα στην καριέρα του στην Ιταλία.

Με τον Οliver Giroud να κλείνει τα 37 στην έναρξη της σεζόν 2023/24, οι Rossoneri πρέπει να σκεφτούν σχέδια διαδοχής αυτό το καλοκαίρι. Όπως και η Inter, έτσι και η Milan δεν είναι «ευλογημένη» με πολλά μετρητά αυτή τη στιγμή και δεν θέλει να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό σε μια εναλλακτική επιλογή επιθετικού, ειδικά αν πρόκειται να δεσμεύσει τον Raphael Leao για μεγάλο χρονικό διάστημα με ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Firmino θα μπορούσε να είναι μια έξυπνη επιλογή για τους σημερινούς κατόχους του Scudetto. Ο 31χρονος θα μπορούσε να λειτουργήσει ως νούμερο δέκα στο πλαίσιο του Stephan Pioli, ενώ ο Giroud παραμένει στον σύλλογο.

Οι πιθανοί προορισμοί για τον Roberto Firmino αυτό το καλοκαίρι
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com