Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henry: «Θα συνεχίσουμε να διοικούμε υπεύθυνα τη Liverpool»

Henry: «Θα συνεχίσουμε να διοικούμε υπεύθυνα τη Liverpool»

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της Liverpool, John W Henry, στη Liverpool ECHO, μιλώντας για τους Reds και το μέλλον τους.

Ο John Henry τόνισε πως ο σύλλογος θα συνεχίζεται να χτίζεται με υπεύθυνο τρόπο από την FSG, καθώς και ότι θα υπάρξουν επενδύσεις στους κατάλληλους ποδοσφαιριστές.

Για την προοπτική επένδυσης στον σύλλογο ανέφερε:

“ Ενώ επισημοποιήσαμε μια διαδικασία που έχει εντοπίσει πιθανούς επενδυτές για τον σύλλογο, παραμένουμε πλήρως αφοσιωμένοι στη μακροπρόθεσμη επιτυχία του συλλόγου. ”

“ Αυτό συμβαίνει από την πρώτη μέρα του 2010. Οι προσπάθειές μας καθημερινά ήταν και συνεχίζουν να επικεντρώνονται στη μακροπρόθεσμη υγεία και ανταγωνιστικότητα του συλλόγου. Η επένδυση στον σύλλογο δεν ήταν ποτέ βραχυπρόθεσμη. ”

“ Αυτή η προσέγγιση ήταν επιτυχής σε βάθος χρόνου με την υπομονή που απαιτείται από καιρό σε καιρό. Όσον αφορά τη Liverpool Football Club, η δέσμευσή μας παραμένει ισχυρότερη από ποτέ. Ο σύλλογος συνεχίζει να κάνει μεγάλη πρόοδο με νέους στόχους εντός και εκτός γηπέδου. ”

“ Οι άνθρωποι αυτού του συλλόγου ξεκινώντας από τον προπονητή του, τους παίκτες του και τη διοίκηση, είναι αφοσιωμένοι στον σύλλογο, αφοσιωμένοι στη διατήρηση της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου και εξίσου αφοσιωμένοι στο να γράφουν νέα ιστορία με τρόπο που οι οπαδοί μπορούν να είναι περήφανοι. ”

“ Το να είσαι μέλος αυτού του συλλόγου είναι κάτι που κανείς δεν θεωρεί δεδομένο. ”

Για το θέμα των μεταγραφών:

“ Έχουμε δει πολλούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους [συμπεριλαμβανομένου της Liverpool στο παρελθόν] να ακολουθούν μη βιώσιμα μονοπάτια. Έχουμε και θα συνεχίσουμε να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο να επενδύσουμε σοφά στη μεταγραφική αγορά και να παραμένουμε απίστευτα περήφανοι για την ομάδα μας. ”

“ Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να επενδύουμε στις προπονητικές μας εγκαταστάσεις, στη Main Stand και αυτή τη στιγμή στην Anfield Road. Όλα αυτά αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητά μας και το πόσο σοβαρά αναλαμβάνει η Fenway Sports Group τις ευθύνες της για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. ”

“ Συνεχίζουμε να χτίζουμε τη Liverpool Football Club με υπεύθυνο τρόπο. ” Είπε ο Henry.

Για τον Mike Gordon:

“ Ο Mike παραμένει πλήρως αφοσιωμένος στον σύλλογο. Πήρε άδεια για λίγο αυτό το χειμώνα, αλλά απέχει πολύ από τη σύνταξη. ”

“ Ο Billy Hogan συνεχίζει να είναι η κινητήρια δύναμη για τον σύλλογο. Ως Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, η αποστολή του είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι θα πίστευαν οι περισσότεροι. Ο Jürgen [Klopp] και ο Billy είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός και συνεργάζονται πολύ καλά. ”

Η FSG παραμένει στον σύλλογο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com