Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ήταν μια φανταστική μέρα για όλους»

Henderson: «Ήταν μια φανταστική μέρα για όλους»

Ως μια φανταστική ημέρα χαρακτήρισε τη χθεσινή για την μεγάλη νίκη με 7-0 επί της Manchester United ο αρχηγός της Liverpool Jordan Henderson, στις δηλώσεις του στο Sky Sports.

Ο Hendo δεν είχε ξεκινήσει στη νίκη επί της Wolves και στο παιχνίδι με τη United έδειξε απόλυτα φρέσκος, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα.

Ο αρχηγός για τη μεγάλη νίκη είχε να πει:

“ Ήταν μια φανταστική μέρα για όλους. Νομίζω ότι το επίπεδο απόδοσης από κάθε παίκτη ήταν κορυφαίας ποιότητας σήμερα, κάτι που μας έλειπε εδώ και λίγο καιρό φυσικά, αλλά σήμερα μπορούσατε να δείτε τα επίπεδα ενέργειας, ότι επέστρεψαν. ”

“ Για να είμαστε δίκαιοι, στα τελευταία παιχνίδια της Premier League δείξαμε με τα αποτελέσματα και τα μηδέν στην άμυνα που κρατήσαμε ήμασταν στο σωστό δρόμο και σήμερα ήταν μια σωστή εμφάνιση. ”

“ Είχαμε δείξει πως βρισκόμασταν στον σωστό δρόμο και σήμερα καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. ” Σημείωσε ο Jordan Henderson.

“ Κάναμε μια απόδοση που ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Σκοράραμε επτά γκολ – τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. ”

Για τον Mo Salah είχε να πει:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Mo – αφιερώνει τη ζωή του στο ποδόσφαιρο. ”

Φανταστική Κόκκινη ημέρα, με φανταστική Κόκκινη εμφάνιση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com