Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gakpo: «Ήμασταν αποφασισμένοι – ήταν καταπληκτικό»

Gakpo: «Ήμασταν αποφασισμένοι – ήταν καταπληκτικό»

Καταπληκτική απόδοση είχε ο Cody Gakpo στον αγώνα της Κυριακής με την Manchester United, σκοράροντας δύο τέρματα και ανοίγοντας τον δρόμο για την ιστορική νίκη των Reds με 7-0.

Ο Gakpo κλήθηκε να μιλήσει για την νίκη:

“ Όλοι μου είπαν πολλά για αυτό το παιχνίδι – πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς και τον σύλλογο. Η απόδοση μας ήταν καταπληκτική. ”

“ Πιστεύω ότι ήμασταν αποφασισμένοι, πρόθυμοι να συνεχίσουμε. Στο τέλος, είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Είναι εκπληκτικό – σκοράραμε επτά γκολ! ”

“ Ήμασταν αποφασισμένοι να συνεχίσουμε, μάθαμε από τα λάθη μας στα προηγούμενα παιχνίδια. Κρατήσαμε τη νοοτροπία μας. ”

“ Είχαμε κίνητρο και είναι καταπληκτικό ότι κάναμε μια εμφάνιση σαν αυτήν. ”

“ Ήμασταν αποφασισμένοι, θέλαμε να συνεχίσουμε και να τους πιέζουμε. Στο τέλος είχαμε αρκετές ευκαιρίες και την τύχη με το μέρος μας σήμερα, αλλά αυτό είναι εκπληκτικό γιατί σκοράραμε επτά γκολ. Αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να διατηρήσουμε τη νοοτροπία. ”

“ Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμένα προσωπικά και την ομάδα. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το συναίσθημα και να συνεχίσουμε. Το πιο σημαντικό πράγμα που κάναμε σήμερα ήταν ότι συνεχίζαμε. ”

Για τα γκολ του πρόσθεσε:

“ Η μπαλιά από τον Robbo ήταν καταπληκτική – ακόμα και αυτός μου είπε να είμαι στην πλάτη της άμυνας – έκανα την κίνηση και έκανε μια υπέροχη πάσα. Έπρεπε απλώς να κάνω ένα άγγιγμα μέσα στην περιοχή, το κάνουμε αυτό πολύ στην προπόνηση. ”

“ Το πιο όμορφο γκολ ήταν το δεύτερο, το πιο σημαντικό ήταν το πρώτο. ” Είπε ο Gakpo.

Όσο για τη νέα επιθετική τριάδα της ομάδας:

“ Είναι ένα νέα επιθετική τριάδα εκτός από τον Mo – είναι πάντα δύσκολο στην αρχή. Ο Sadio, ο Bobby και ο Mo είχαν συνηθίσει να παίζουν μεταξύ τους. Χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούμε – πρέπει να συνεχίσουμε. ”

Ο Cody Gakpo διαμορφώνει το 3-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com