Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > THIS IS ANFIELD!!!!

THIS IS ANFIELD!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANFIELD, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ LIVERPOOL!!!

Η ομαδάρα του Jürgen Klopp διέλυσε με το ιστορικό 7-0 το φάντασμα της ανύπαρκτης ομάδας του Erik Ten Hag, στήνοντας ένα τεράστιο πάρτι στο Anfield και δείχνοντας σε όλον τον πλανήτη, ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Νησιού.

Σκόρερ για τους φοβερούς και τρομερούς Reds οι Gakpo, Nunez, Salah και Firmino.

Με τη νίκη αυτή, η Liverpool βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση, μόλις στο -3 από την τετράδα, αλλά και το -7 από την τρίτη θέση, την οποία κατέχει μια ομάδα (;) από το Manchester.

Α’ Ημίχρονο: Με 3 αλλαγές στην ενδεκάδα της και τον Jordan Henderson να επιστρέφει σε αυτή, ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην Manchester United.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση, με την United να απειλεί πρώτη στο 9’ με εκτός περιοχής σουτ του Antony και τον Alisson να έχει απάντηση.

Με δύο εντός περιοχής τελικές απάντησαν οι Reds από τους Elliott στο 16’ και Nunez στο 19’, όμως αμφότερες έφυγαν αρκετά εκτός εστίας, αν και από καλή θέση.

Δύο ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό είχαν στη συνέχεια οι Reds, με τους Robertson και Nunez, όμως και οι δύο προσπάθειες κόντραραν σε αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Η United όμως στο 26’ και στο 27’ έφτασε κοντά στο 0-1 με κεφαλιά του Fernandes, μετά από σέντρα του Dalot και με τετ α τετ του Rashford, στο οποίο ο Άγγλος δεν πλάσαρε σωστά και έδωσε την ευκαιρία στον Alisson να μπλοκάρει.

Η ομάδα του Ten Hag σκόραρε με τον Casemiro στο 41’, όμως το τέρμα ακυρώθηκε αμέσως ως οφσάιντ, για να μείνει πίσω στο σκορ μόλις δύο λεπτά αργότερα.

Η λύση για τη Liverpool ήρθε με την πρώτη της εντός εστίας τελική του ημιχρόνου και έπειτα από μια πολύ καλή επίθεση. Ο Robertson βρήκε τον Gakpo στα αριστερά, εκείνος άδειασε με εξαιρετική κίνηση τον Varane και στη συνέχεια με σωστό πλασέ έγραψε το 1-0!

Β’ Ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τους Reds! Οι παίκτες του Klopp πίεσαν ψηλά, κέρδισαν συνεχόμενες μπάλες, με τον Elliott να την λαμβάνει και να σεντράρει ωραία για τον Nunez, για να τη στείλει εκείνος στα δίχτυα με κεφαλιά για το 2-0!

Η ομαδάρα του Klopp δεν επαναπαύτηκε όμως στο 2-0 και στο 51ο λεπτό βγήκε ξανά μπροστά με τον Salah, ο οποίος χόρεψε τους Martinez και Shaw, για να περάσει έπειτα στον Gakpo, ο οποίος με ένα υπέροχο τσίμπημα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον De Gea για το 3-0!

Η Liverpool άγγιξε και το 4-0 στο 56’ με φαλτσαριστό σουτ του Robertson με το δεξί εντός περιοχής, αλλά για καλή τύχη των Red Devils η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τυχερή στάθηκε η ομάδα του Ten Hag και στο 57’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Konate πήδηξε ψηλότερα από όλους και πήρε την κεφαλιά, που επίσης όμως έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το πάρτι συνεχίστηκε για τη Liverpool, η οποία έφυγε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση στο 66’, με τον Nunez να κερδίζει τις κόντρες και να βρίσκει μέσω McTominay τον Salah, με τον τελευταίο να σκοτώνει με ένα μονοκόμματο ξερό σουτ τον De Gea για το 4-0!

Τα παιδιά από το Manchester έκαναν την εμφάνιση τους μετά το 70ο λεπτό, έχοντας ένα δοκάρι με τον Rashford από πλάγια θέση.

Το μενού μετά το δοκάρι της United, είχε και πέμπτο γκολ για τους Reds στο 75’. Ο Henderson σέντραρε σωστά από τα αριστερά, βρίσκοντας τον Nunez, ώστε να γράψει εκείνος με άρτια κεφαλιά το 5-0!

Μετά το πέμπτο τέρμα, ο Klopp προχώρησε σε αλλαγές, αντικαθιστώντας του Nunez, Gakpo, Henderson και Fabinho, με τους Jota, Firmino, Milner και Bajcetic.

Φυσικά ο διασυρμός της United δεν σταμάτησε στο πέμπτο γκολ των Reds. Οι παίκτες του Γερμανού συνέχισαν και επιτέθηκαν ξανά από τα δεξιά, με τον Elliott, ο οποίος βρήκε τον Firmino στην περιοχή, η άμυνα των Red Devils απομάκρυνε, αλλά πάνω στον Salah και φυσικά εκείνος είχε εύκολο έργο για το 6-0 στο 84’!

Ούτε εκεί όμως δεν θέλησαν να σταματήσουν οι Κόκκινοι, με τον κόσμο να ζητά και έβδομο γκολ. Ο Bobby Firmino φρόντισε να τους δώσει, ο Salah έδωσε αυτή τη φορά την ασίστ και ο Βραζιλιάνος γύρισε εξαιρετικά και βρήκε δίχτυα για το 7-0 στο 88’!!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho (Milner 78′), Henderson (Bajcetic 78′), Elliott; Salah (Jones 85′), Nunez (Jota 78′), Gakpo (Firmino 78′)

Πάγκος: Kelleher, Matip, Τσιμίκας, Carvalho

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι του επόμενου Σαββάτου κόντρα στη Bournemouth.

Αυτό είναι το Anfield, αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΗ LIVERPOOL!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com