Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Firmino ο μάνατζερ του

Επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Firmino ο μάνατζερ του

Ως ελεύθερος θα αποχωρήσει από τη Liverpool στο τέλος της φετινής σεζόν, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής και επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή αργότερα μέσα στην ίδια ημέρα.

Ο Bobby βρίσκεται από το 2015 στο Anfield, έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την Κόκκινη φανέλα και είναι πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, παρότι είχε στα χέρια του την πρόταση ανανέωσης από τον σύλλογο.

Ο Jürgen Klopp ήταν υπέρ της παραμονής του Βραζιλιάνου άσου, όμως εκείνος αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε και να ενημερώσει από τον Μάρτιο την ομάδα για τις προθέσεις του.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη που θα συνεχίσει ο πρώην διεθνής παίκτης, όμως ενδιαφέρον υπάρχει από την Inter, ενώ στη λίστα τους, τον έχουν και ομάδες από την Σαουδική Αραβία.

“ Ο Firmino θα φύγει από τη Liverpool το καλοκαίρι, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να φύγεις μετά από 8 απίστευτα χρόνια! ” Ανέφερε ο μάνατζερ του επιθετικού, Roger Wittmann στο Scores365.

Τέλος εποχής για έναν πραγματικό θρύλο της Liverpool, ο οποίος θα τιμήσει την Famous Red Shirt μέχρι και την τελευταία ημέρα, όπως έχει κάνει ως σήμερα.

Ο Bobby Firmino ισοφαρίζει σε 1-1 στο Ibrox στο φετινό Champions League. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com