Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς van Dijk, Konate και Jota η προπόνηση

Χωρίς van Dijk, Konate και Jota η προπόνηση

Η Liverpool πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής την προτελευταία προπόνηση της στο AXA Training Centre ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Μanchester United, με τους Virgil van Dijk, Ibou Konate και Diogo Jota να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Δεν φαίνεται ωστόσο πως αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, με τον Jurgen Klopp να δήλωσε προ ολίγων ωρών, πως δεν υπάρχει κάποιος νέος τραυματισμός στους ποδοσφαιρίστες του.

Οι τρεις άσοι επέστρεψαν όμως πρόσφατα από τους σοβαρούς τραυματισμούς τους, οπότε το πιθανότερο σενάριο, είναι απλώς να προσέχουν οι Reds με τις περιπτώσεις τους ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Κανονικά γυμνάστηκε σήμερα με τους συμπαίκτες του ο Naby Keita, o οποίος έχασε την αναμέτρηση της Τετάρτης, λόγω ενός μικροπροβλήματος και έχει τεθεί στη διάθεση του Klopp για το ματς της Κυριακής.

Το μόνο που απομένει να δούμε μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, είναι αν οι τρεις προαναφερθέντες θα καταφέρουν να είναι στην αποστολή για την κόντρα με τους Red Devils.

Οι παίκτες που έλαβαν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Davies, Pitaluga

Αμυντικοί: Matip, Phillips, Robertson, Alexander-Arnold, Τσιμίκας

Μέσοι: Henderson, Fabinho, Keita, Elliott, Bajcetic, Milner, Jones, Oxlade-Chamberlain, Arthur

Επιθετικοί: Salah, Gakpo, Nunez, Firmino, Carvalho

Ο Virgil van Dijk δεν έκανε προπόνηση σήμερα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com