Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Έχω παίξει πολλά παιχνίδια»

Virgil: «Έχω παίξει πολλά παιχνίδια»

Ο Virgil van Dijk σε συνέντευξη του στους Times αναφέρθηκε στα πολλά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί από την αρχή της περσινής σεζόν, δηλαδή μόλις ξεπέρασε τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον Οκτώβριο του 2020 στο Merseyside Derby με την Everton.

“ Παίζουμε κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες και πρέπει να κάνεις ορισμένες θυσίες. Θα ήθελα να περνώ χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά μου. ” Ανέφερε αρχικά ο Virgil van Dijk.

“ Αλλά προφανώς πρέπει να κάνω θεραπεία κάθε μέρα, να βεβαιωθώ ότι τρώω τα σωστά πράγματα και κάνω τα σωστά πράγματα για να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. 

Αυτή είναι η ζωή που ζούμε και είμαστε πολύ προνομιούχοι και το αναγνωρίζω πραγματικά, αλλά πρέπει ακόμα να κάνεις αυτές τις θυσίες. Αυτό συμβαίνει στο παρασκήνιο. ”

Προφανώς επέστρεψα από έναν αρκετά περίπλοκο τραυματισμό που είχα πριν από δύο χρόνια τώρα. Αυτό απαιτεί θεραπεία, χρειάζεται χρόνο, χρειάζεται προσαρμογή.”

Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να χειριστώ τον εαυτό μου και δεν θα πω ότι είναι πάντα εύκολο, αλλά συμβαίνει. 

“ Μετά την επιστροφή μου από τον τραυματισμό έπαιξα όλα τα παιχνίδια της Premier League, γιατί ήθελα να το κάνω. Γι’ αυτό δουλεύω σκληρά. ”

“ Αυτό που έγινε είναι ότι έπαιξα πάρα πολλά παιχνίδια μαζί. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να παίξω, αλλά θα μπορούσα να σκεφτώ και πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, «ας ξεκουραστώ λίγο για να είμαι έτοιμος». ”

Αλλά δεν το έκανα γιατί θέλω να έχω επιρροή σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, αλλά δυστυχώς με πρόλαβε (ο τραυματισμός). ”

Δεν είμαι ρομπότ και νομίζω ότι το να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να μην κάνω τίποτα για μια εβδομάδα και να επιστρέψω, ίσως δεν ήταν η σωστή απόφαση. ” Τόνισε ο κεντρικός αμυντικός.

“ Προσπαθείς να έχεις τη συνοχή και να χτίσεις δυναμική και για μένα, επιστρέφοντας μετά από έξι εβδομάδες εκτός, παίζοντας αμέσως τέσσερα παιχνίδια των 90 λεπτών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, χρειάστηκα χρόνο. ”

Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και μερικές φορές οι άνθρωποι γύρω το θεωρούν δεδομένο και το βλέπουν ως φυσιολογικό, αλλά δεν είναι. Αυτό προσπαθώ να αποδείξω, όχι στον έξω κόσμο αλλά στον εαυτό μου. ”

Αυτές οι έξι εβδομάδες (εκτός) ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα να σκεφτώ αλλά και να αφήσω το γόνατό μου να ηρεμήσει και να ετοιμαστώ για το υπόλοιπο της σεζόν. ”

Ο Virgil van Dijk άνοιξε το σκορ κόντρα στη Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com