Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Darren Ambrose: «Εξαιρετικός ο Κώστας Τσιμίκας»

Darren Ambrose: «Εξαιρετικός ο Κώστας Τσιμίκας»

Ο πρώην άσσος της Newcastle Utd & νυν σχολιαστής του Sky Sports Darren Ambrose, επαίνεσε τον Κώστα Τσιμίκα στη νίκη των Reds επί της Wolves το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Έλληνας διεθνής έπαιξε βασικό ρόλο στην ομάδα του Jürgen Klopp. Στο 77ο λεπτό, ο Τσιμίκας ξεκίνησε ένα τρέξιμο προς τα αριστερά μετά το ένα-δύο με τον Cody Gakpo. Ο Έλληνας άσος στη συνέχεια «έσπασε» με την μια την μπάλα για τον Mo Salah, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα σε άδεια εστία και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

«Μια καταπληκτική ενέργεια από τον Τσιμίκα!», είπε ο Ambrose στο Sky Sports News.

Ο Τσιμίκας ήταν μία από τις έξι αλλαγές του Klopp, ο 26χρονος αντικατέστησε τον Robertson στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση για τους Reds, εντυπωσιάζοντας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο τρόπος που μπήκε στη περιοχή της Wolves και περίμενε την κατάλληλη στιγμή πριν πασάρει στον Salah ήταν βγαλμένη από επιθετικό σεμινάριο.

Το γκολ του Mo ήρθε λίγο αργότερα αφού ο Van Dijjk ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στο 73ο λεπτό. Δεν ήταν η πιο όμορφη εμφάνιση από τη Liverpool,αλλά σίγουρα κρατάει τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ο Τσιμίκας σίγουρα αξίζει να έχει περισσότερο χρόνο από ό,τι είχε για μεγάλο μέρος του χρόνου του στο Merseyside. Αυτή τη σεζόν, έχει πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις, αλλά μόνο έξι από αυτές ήταν στην αρχική ενδεκάδα για αγώνα της Premier League. Παρ’ όλα αυτά η παρουσία του Τσιμίκα στο δυναμικό δείχνει πόσο σημαντικό είναι να έχεις επένδυση σε βάθος.

Σίγουρα τροφή για σκέψη για τον Klopp για την επιλογή του αριστερού μπακ. Και όσον αφορά το αποτέλεσμα της Τετάρτης το βράδυ, βλέπει τη Liverpool να περνά στην έκτη θέση, έξι βαθμούς πίσω από την τέταρτη Tottenham και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Darren Ambrose: «Εξαιρετικός ο Κώστας Τσιμίκας»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com