Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Wolves, Jota και τραυματίες

Ο Klopp για Wolves, Jota και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Wolves στο Anfield για την Premier League.

Ο προπονητής της ομάδας ρωτήθηκε πρώτα για την παρουσία του van Dijk στην 11αδα της χρονιάς:

“ Το αξίζει πλήρως. Προφανώς του άρεσε πολύ, με ρώτησε αν μπορούσε να πάει και είπα κανένα πρόβλημα. Είναι υπέροχο για αυτόν. ”

“ Δεν ήταν για τις τελευταίες του πέντε εμφανίσεις, αλλά για πέρυσι. ”

Για την κρίσιμη εβδομάδα που έχει η ομάδα:

“ Είναι μια εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια. Θα ήθελα να δώσουμε λίγη ώθηση στη σεζόν αυτή την εβδομάδα και γι’ αυτό χρειαζόμαστε καλές εμφανίσεις. Τίποτα από όσα είδα στις τελευταίες προπονήσεις δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν έχουμε ευκαιρία. ”

Για τους τραυματίες και τις επιστροφές:

“ Ο Thiago δεν είναι έτοιμος, βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας. Ο Luis Diaz φαίνεται να είναι πολύ καλά, αλλά δεν είναι ακόμα στην προπόνηση της ομάδας. ”

“ Ο Joe Gomez είναι εκτός με μυϊκό πρόβλημα. ”

“ Ο Ibou και ο Darwin προπονήθηκαν εντελώς κανονικά χθες, αλλά θα πρέπει να το δούμε. ”

“ Θα πρέπει να δούμε αν ο Darwin θα χρειαστεί περισσότερες προπονήσεις, έδειξε καλά πάντως χθες. ”

Για τον Diogo Jota είπε:

“ Η επιστροφή του είναι τεράστια. Το να αποκτήσει ρυθμό τώρα θα τον βοηθήσει πολύ. Σήμερα πρέπει να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις, ποιος πρέπει να ξεκινήσει, αλλά είναι ένας κορυφαίος παίκτης που είναι ευέλικτος ως προς τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Σίγουρα θα αγωνιστεί ξανά, αν δεν προκύψει κάτι. ”

Για τη Wolves:

“ Ξέρουμε πολλά ο ένας για τον άλλον και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Δεν θα υπάρχουν οι πιο εκπληκτικές πληροφορίες και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι. ”

Για την ήττα με 3-0 στο Molineux:

“ Έχουμε σημαντικές πληροφορίες από εκείνο το παιχνίδι που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Η κύρια διαφορά είναι ότι θα παίξουμε στο Anfield και πρέπει να παίξει τον ρόλο του. ”

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

“ Λατρεύω τον Alisson όταν κάνει αποκρούσεις, αλλά επίσης λατρεύω όταν δεν κάνει αποκρούσεις. Ενδιάμεσα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεχθήκαμε πέντε γκολ, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Αλλά γενικά η άμυνα ήταν εντάξει. Τα περισσότερα πράγματα είναι εντάξει, αλλά πρέπει να τα φέρουμε στο επόμενο επίπεδο. ”

Για τη μάχη για μια θέση στην τετράδα όπως το 2021:

“ Βοηθάει γιατί ήμασταν εμείς που το κάναμε. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ήταν άλλη ομάδα. Η ιστορία δεν επιτρέπεται να σε εμποδίζει, αλλά δεν μπορείς να βασίζεσαι συνεχώς σε αυτήν. Είμαστε έτοιμοι να φύγουμε. Πρέπει να πάμε ξανά. ”

“ Αν υπάρχει ένας σύλλογος που μπορεί να το κάνει, πιστεύω πραγματικά ότι είμαστε εμείς. Ό,τι πετύχαμε, το πετύχαμε μαζί. Έχουμε μέλλον μαζί. Θα αντεπιτεθούμε, αλλά πρέπει πραγματικά να πιέσουμε για όλα τα πράγματα αυτή τη σεζόν. ”

“ Τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή [να κάνουμε ένα σερί]. Πήραμε επτά πόντους από αυτά τα τρία παιχνίδια, αλλά στο τελευταίο φέραμε ισοπαλία. Πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να παίξουμε και να το απολαύσουμε. ”

Όσο για τι βάθος του ρόστερ:

“ Δεν είχαμε ποτέ φέτος όλη την ομάδα στο προπονητικό κέντρο, αλλά την περασμένη εβδομάδα, ακόμη και χωρίς τον Thiago και τον Luis, είχαμε 26 παίκτες. Το ρόστερ δεν είναι πολύ μικρό. ”

Θα αγωνιστεί και αύριο ο Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com