Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Wolves (preview)

Liverpool – Wolves (preview)

Η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Wolves το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Crystal Palace και θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να παραμείνουν στη μάχη της πρώτης τετράδας.

Η Liverpool βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση  με 36 βαθμούς και στο -9 από την Tottenham που είναι τέταρτη, έχοντας όμως και δύο αγώνες λιγότερους.

Σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου, ο Jürgen Klopp θα έχει ξανά στη διάθεση του, τους Darwin Nunez και Ibrahima Konate και αμφότεροι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Κάποια άλλη επιστροφή δεν υπάρχει, με τους Luis Diaz, Joe Gomez και Thiago Alcantara να παραμένουν εκτός.

Ορισμένες ακόμη αλλαγές θα υπάρξουν στην Κόκκινη σύνθεση, με τον Stefan Bajcetic να επιστρέφει σε αυτή, πιθανότατα μαζί με τον Fabinho, καθώς και οι δύο αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο Selhust Park.

Η Wolves είναι πλέον 15η και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας βελτιώσει τη φόρμα της τις τελευταίες εβδομάδες.

Την Παρασκευή απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη Fulham, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες είχε διαλύσει με 3-0 τη Liverpool στο Molineux.

Οι Cunha και Hee-Chan θα μείνουν εκτός για τους Λύκους.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές φέτος, με τα αποτελέσματα να είναι απολύτως μοιρασμένα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Για επιστροφή στις νίκες η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com