Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κρατήσαμε το μηδέν και πήραμε 1 βαθμό»

Klopp: «Κρατήσαμε το μηδέν και πήραμε 1 βαθμό»

Ικανοποιημένος με το γεγονός ότι η ομάδα του κράτησε το μηδέν στην άμυνα στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Crystal Palace στο Λονδίνο δήλωσε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας παράλληλα πως θα πρέπει να κρατήσει τα όποια θετικά ενόψει της συνέχειας.

Ο Klopp μίλησε για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα:

“ Μου άρεσε το ξεκίνημα – η δυναμική ήταν καλή – στο τέλος, γιατί δεν απειλήσαμε αρκετά στην πλάτη της άμυνας τους, έπρεπε να παίξουμε ανάμεσα στις γραμμές, γιατί ήταν εξαιρετικά επιθετικοί. ”

“ Είχαμε μια καλή ιδέα για το πού θα πήγαινε το φάουλ από τον Trent, αλλά αμυνθήκαμε εμείς σε αυτό. ”

“ Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι στην Crystal Palace, απλά δεν σκοράραμε. Χρειαζόταν να είμαστε απρόβλεπτοι απόψε και έπρεπε να το κάνουμε στην πλάτη της άμυνας τους. ”

“ Είναι ένας βαθμός εκτός έδρας. Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά είναι εντάξει. Έπρεπε απλά να βεβαιωθούμε πως δεν θα δεχθούμε γκολ. ”

“ Αν σκοράρουμε ένα γκολ, πάμε σπίτι με 1-0. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι – δεν λειτούργησε απόψε, αλλά τα υπόλοιπα είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να δουλέψουμε. Από εδώ μπορούμε να συνεχίσουμε. ”

“ Ήταν υπέροχο που κρατήσαμε το μηδέν αυτό θέλεις να κάνεις. Ένας βαθμός, εντάξει. Είναι πραγματικά παρόμοιο με όλα τα παιχνίδια που παίξαμε εδώ τα τελευταία χρόνια. Η διαφορά είναι ότι δεν σκοράραμε. ”

“ Ξέρω πως το ρεκόρ μας σε αυτό το γήπεδο είναι τρελό, αλλά η κύρια διαφορά είναι πως είτε σκοράρουμε νωρίς, είτε με στημένη φάση. ”

“ Όσο συνεχιζόταν το παιχνίδι τόσο περισσότερο εμφανιζόταν η Palace. Το στυλ μας ήταν πολύ καλό. Δεν υπήρχε ατμόσφαιρα, ο κόσμος δεν ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που έπαιζε η Palace – εξαιτίας μας. ”

“ Είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Μία από αυτές έπρεπε να είναι γκολ και όλα θα ήταν μια χαρά. Εκείνοι είχαν ένα οριζόντιο δοκάρι αλλά δεν είχαν σουτ στον το στόχο. ”

“ Χάσαμε μπάλες σε λάθος στιγμή. Πρέπει να το σταματήσουμε. Σήμερα αντιδράσαμε πολύ καλύτερα σε αυτό. ”

“ Η Palace ήταν πραγματικά συμπαγής. Αυτό είναι ένα παιχνίδι και μια κατάσταση όπου δεν πετυχαίνεις πέντε γκολ, ειδικά αν δεν σκοράρεις το πρώτο. ”

“ Πρέπει να πάρουμε τα θετικά και να συνεχίσουμε. ”

Για την απουσία του Nunez:

“ Ανά στιγμές μας έλειψε ο Darwin, ναι φυσικά. ”

“ Αγωνίστηκε όμως με ένεση κόντρα στη Real και πονούσε αρκετά. ”

“ Δεν υπήρχε περίπτωση να αγωνιστεί σήμερα, ελπίζουμε να το κάνει την Τετάρτη. ”

Για την αλλαγή του Keita στο ημίχρονο:

“ Είχε μια κίτρινη από νωρίς στο ματς και έκανε δύο φάουλ μετά, οπότε έπρεπε να τον αντικαταστήσουμε. ”

Για εκείνη του Trent Alexander-Arnold: 

“ Ο Trent παίζει όλα τα παιχνίδια για εμάς και ήταν [ίσως] πάρα πολύ για αυτόν ένα ακόμη. Ο λόγος που τον αντικαταστήσαμε ήταν γι’ αυτό – τίποτα άλλο. ” Ανέφερε ο Klopp.

Για τα λάθη των παικτών του:

“ Τα λάθη θα συμβαίνουν πάντα, απλά πρέπει να αντιδράσεις με τον σωστό τρόπο και αυτό έγινε.”

Όσο για τη φετινή σεζόν:

“ Αυτή δεν θα είναι η σεζόν της ιστορίας μας – δεν θα υπάρχουν ταινίες για αυτή, αλλά πρέπει να την περάσουμε ούτως ή άλλως. ”

Άσχημο βράδυ για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com