Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ήταν καλή και έμεινε στο μηδέν με την Palace

Δεν ήταν καλή και έμεινε στο μηδέν με την Palace

Νέοι χαμένοι βαθμοί για τη Liverpool, η οποία χάνει έδαφος στην προσπάθεια της για πρόκριση στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν. Οι Reds αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0 με την Crystal Palace στο Λονδίνο.

Δεν ήταν μια καλή εμφάνιση για τους Reds, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει όμως το ματς στο δεύτερο μέρος.

Α’ Ημίχρονο: Με αρκετές αλλαγές και τον Diogo Jota να ξεκινά για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο, στη θέση του τραυματία, Darwin Nunez ξεκίνησαν οι Reds στο Selhust Park.

Οι Reds ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, έχοντας την υπεροχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως η Palace είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Mateta, ενώ εκείνοι απάντησαν με σουτ του Jota στο 18’.

Η Liverpool θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 28’, όμως ο Henderson ήταν εκείνος που σταμάτησε το καλό φάουλ του Trent, αποτρέποντας το από το να πάει στα δίχτυα.

Όσο όμως πέρναγε η ώρα, η μάχη του κέντρου έδειχνε να χανόταν για τη Liverpool, με τοβ Naby Keita να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό, έχοντας δεχθεί και κίτρινη κάρτα.

Οι Eagles μάλιστα παραλίγο να προηγηθούν λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, με την κεφαλιά όμως του Mateta να σταματά στο δοκάρι του Alisson.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, πήρε ο Harvey Elliott τη θέση του Naby Keita.

Την ευκαιρία να προηγηθούν έχασαν οι παίκτες του Klopp στο 48ο λεπτό, όταν μετά από ωραία συνεργασία, Mo Salah με ένα πολύ καλό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, φτάνοντας μια ανάσα από το 0-1.

Δεν είχε όμως συνέχεια το καλό ξεκίνημα της ομάδας, καθώς παρότι δεν απειλούνταν στο δεύτερο μέρος, δεν μπορούσε ούτε εκείνη να δημιουργήσει.

Στο 70’ συνεχίστηκαν οι αλλαγές, με τους Alexander-Arnold και Jota να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Fabinho και Firmino, με τον James Milner να συνεχίζει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Βραζιλιάνος μέσος πάντως μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα, δεχόμενος κάρτα μόλις 8 λεπτά και κάνοντας τρία φάουλ σε ένα δεκάλεπτο.

Στο 81ο λεπτό, οι Reds είχαν ακόμη μια χρυσή ευκαιρία, όταν μετά από κάθετη πάσα του Salah, ο Gakpo τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Guaita, αλλά αυτή κατέληξε άουτ.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Fabinho 71′), Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Milner, Keita (Elliott 46′); Salah, Jota (Firmino 71′), Gakpo (Bajcetic 85′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Wolves.

Όλα μηδέν στο Selhust Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com