Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Πολύ σημαντικό το clean sheet εκτός έδρας»

Milner: «Πολύ σημαντικό το clean sheet εκτός έδρας»

Στο γεγονός ότι η Liverpool κράτησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στάθηκε και ο James Milner, ο οποίος μίλησε μετά τη λευκή ισοπαλία του Selhust Park κόντρα στην Crystal Palace.

Ας δούμε τι είχε να πει μετά το τέλος της αναμέτρησης:

“ Δεν τα έχουμε καταφέρει τη φετινή σεζόν. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. ”

“ Το πιο σημαντικό πράγμα που έχει σημασία είναι τι λέγεται στα αποδυτήρια. Ήταν σημαντικό να μην ανέβουμε πολύ ψηλά πριν και να μην πέσουμε πολύ τώρα. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε οι πιο σκληροί επικριτές μας. Είναι σημαντικό να μην ακούμε όσα λέγονται. Αυτό εξαρτάται από εμάς. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το αλλάξουμε. ”

“ Είναι κάτι πολύ σημαντικό ένα clean sheet εκτός έδρας. Αν μπορούμε να γίνουμε ομάδα που μπορεί να νικηθεί δύσκολα, τότε έχουμε παίκτες μπροστά να σκοράρουν. ”

“ Δεν παίζουμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν. Μικρά πράγματα πάνε εναντίον μας και εμείς δεν τα αγνοούμε όπως θα έπρεπε να κάνουμε. ”

“ Έπρεπε να προχωρήσουμε [από την ήττα της Τρίτης] όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είδατε την επιθυμία. Αν η απόδοση μεσοβδόμαδα μας είχε επηρεάσει σήμερα, θα είχαμε δεχθεί ένα γκολ. Δεν ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, αλλά δεν είναι ποτέ δεν είναι εύκολο σε μια έδρα σαν αυτή. ”

“ Θα θέλαμε καλύτερη απόδοση και τρεις βαθμούς, αλλά δεν το καταφέραμε. Αλλά κρατήσαμε το μηδέν εκτός έδρας. Η επιθυμία και η προσπάθεια ήταν εκεί, αλλά ίσως όχι η δημιουργικότητα. Έχουμε δημιουργήσει αρκετά για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν όσο καλό, όσο θα θέλαμε. ”

Βασικός ήταν χθες ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com