Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lazar Markovic: Η νομαδική καριέρα του άλλοτε υποσχόμενου ταλέντου

Lazar Markovic: Η νομαδική καριέρα του άλλοτε υποσχόμενου ταλέντου

Η Liverpool ξόδεψε 20 εκ. λίρες, για να αποκτήσει τον Lazar Markovic το 2014, μια μεταγραφική κίνηση η οποία χαρακτηρίστηκε ως «ιδιοφυής» αλλά αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων αποτυχημένη, με τον Σέρβο να ακολουθεί έκτοτε μια νομαδική καριέρα.

Ο πολυταξιδεμένος Markovic έχει πλέον ενταχθεί στην τουρκική Trabzonspor, την 11η ομάδα της νομαδικής του καριέρας, με τη μορφή δανεισμού από την, επίσης τουρκική, Gaziantep F.K.

Ο δεξιός ακραίος μεσοεπιθετικός θεωρείτο ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο, όταν μετακόμισε από την Benfica στο Anfield, το 2014, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες υπό τον Brendan Rodgers, γεγονός το οποίο κατέστησε τη μεταγραφή του ως μια από τις χειρότερες της εποχής FSG.

Ο 28χρονος Markovic, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αγγλία, αγωνίστηκε, εκτός από την Liverpool, και στις Hull και Fulham, σκόραρε μόλις τρεις φορές για τους Reds σε 34 παιχνίδια, αδυνατώντας να ξεδιπλώσει το φημολογούμενο ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο.

Συνεπεία αυτού, παραχωρήθηκε δανεικός από την ομάδα του Merseyside, την τριετία 2015-2018, διαδοχικά στις Fenerbahce, Sporting Lisbon, Hull City και Anderlecht.

Ο Markovic άφησε τελικά την Liverpool, το 2019, για να ενταχθεί μόνιμα στην Fulham, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε μόνο μία εμφάνιση, πριν επιστρέψει στην Partizan, τον σύλλογο, από τον οποίο, ξεκίνησε την καριέρα του.

Τον περασμένο Ιούλιο, μετά από μια τριετία στην Partizan (58 εμφανίσεις και 17 γκολ) πήγε στην Τουρκία για να ενταχθεί στην Gaziantep F.K., η οποία έχει αποσυρθεί από τη φετινή σεζόν λόγω των επιπτώσεων από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στην Trabzonspor μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Trabzonspor βρίσκεται στην έκτη θέση στην τουρκική κορυφαία κατηγορία και έχει σοβαρές πιθανότητες να καταλάβει μια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Δεν είναι μία από τις παραδοσιακά επιτυχημένες ομάδες της Τουρκίας, αλλά έχει κατακτήσει επτά φορές το πρωτάθλημα, με τελευταίο αυτό της περσινής σεζόν.

Στην Trabzonspor ο Σέρβος, θα βρεθεί με μερικά αναγνωρίσιμα ονόματα, ανάμεσά τους ο Marek Hamsik, ο οποίος ήταν κάποτε ο μεγάλος σταρ της Napoli και ο πρώην στόπερ των Barcelona και Borussia Dortmund, Marc Bartra.

Ο Markovic έχει τονίσει στο παρελθόν την αγάπη του για τους Reds, μιλώντας στο BEIN Sports: «Φυσικά τους υποστηρίζω και τους παρακολουθώ όταν έχω χρόνο. Είχα συμβόλαιο για πολλά χρόνια εκεί και φυσικά θα τους παρακολουθώ πάντα».

Lazar Markovic: Η νομαδική καριέρα του άλλοτε υποσχόμενου ταλέντου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com