Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρίτος μακροβιότερος προπονητής στην Αγγλία ο Klopp

Τρίτος μακροβιότερος προπονητής στην Αγγλία ο Klopp

Ο Jurgen Klopp μια ημέρα μετά την εντός έδρας συντριβή από τη Real Madrid, έγινε ο τρίτος μακροβιότερος προπονητής στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά την απόλυση ενός πρώην τεχνικού της Liverpool από την QPR.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής των Ακαδημιών της Liverpool, Neil Critchley απολύθηκε από την QPR έπειτα από μόλις 71 ημέρες και τον αντικατέστησε ο Gareth Ainsworth, ο οποίος άφησε την Wycombe, μετά από δέκα και πλέον χρόνια.

Ο Ainsworth μέχρι προσφάτως ήταν ο δεύτερος μακροβιότερος προπονητής στο Αγγλικό ποδόσφαιρο και πλέον αυτή τη θέση κατέχει ο John Coleman της Accrington Stanley (8 χρόνια και 157 ημέρες), με τον Simon Weaver της Harrogate Town (13 χρόνια και 277 ημέρες) να κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στη σχετική λίστα.

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds είναι πλέον τρίτος με 7 χρόνια και 137 ημέρες, ενώ την πρώτη τετράδα συμπληρώνει ο Pep Guardiola της Manchester City, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι των Cityzens.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται δυο ακόμη προπονητές της Premier League. Ο Thomas Frank της Brentford στην έβδομη θέση (4 χρόνια και 129 ημέρες) και στην αμέσως επόμενη ο Brendan Rodgers της Leicester (3 χρόνια και 361 ημέρες).

Ο Klopp βρίσκεται από το 2015 στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com