Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > John W Henry: «Δεν πωλείται η Liverpool!»

John W Henry: «Δεν πωλείται η Liverpool!»

Τέλος στις φήμες περί πώλησης της Liverpool έβαλε σήμερα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, John W Henry με επίσημες δηλώσεις του, επιβεβαιώνοντας όμως πως βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές.

Ο Henry μίλησε σήμερα στους ρεπόρτερ των Boston Red Sox, απαντώντας και σε μια ερώτηση σχετικά με το αν θα υπάρξει πώληση των Red Sox, μετά από μια ενδεχόμενη πώληση της Liverpool, τονίζοντας πως για την ώρα δεν θα αποχωρήσει από το Anfield και από το Νησί.

“ Γνωρίζω πως έχει υπάρξει αρκετή συζήτηση και έχουν ειπωθεί πολλά για τη Liverpool, αλλά εγώ παραμένω στα γεγονότα: απλώς επισημοποιήσαμε μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. ”

“ Αν θα μείνω για πάντα στην Αγγλία; Όχι. Αν πουλάμε τη Liverpool; Όχι. ” Ξεκαθάρισε ο Henry και συνέχισε.

“ Μιλάμε με επενδυτές για τη Liverpool; Ναι. Θα συμβεί κάτι εκεί; Πιστεύω πως ναι, αλλά δεν θα είναι πώληση. Έχουμε πουλήσει κάτι τα τελευταία 20+ χρόνια; ” Ολοκλήρωσε ο ιδιοκτήτης της FSG.

Από τον Νοέμβριο έχει υπάρξει αρκετή φημολογία σχετικά με πιθανή πώληση της Liverpool, καθώς και για ενδιαφέρον από χώρες όπως το Κατάρ, όμως τελικά φαίνεται πως τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά, με τη Fenway Sports Group να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, παραχωρώντας όμως ένα μικρό ποσοστό του συλλόγου.

H FSG με το Carabao Cup στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com