Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Real Madrid (preview)

Liverpool – Real Madrid (preview)

Liverpool και Real Madrid τίθενται αντιμέτωπες για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια, καθώς οι Reds υποδέχονται τους Μαδριλένους στο Anfield το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την φάση των «16» του Uefa Champions League.

Οι Reds θέλουν να πάρουν την δική τους «εκδίκηση» για την περσινή απώλεια του τροπαίου από τη Real, καθώς και για τις ήττες του 2018 και του 2021.

Το Champions League είναι ο μοναδικός τίτλος που μπορεί να κυνηγήσει η ομάδα του Klopp ως το τέλος της φετινής σεζόν και είναι διατεθειμένη να το κάνει, φτάνοντας ως τον τελικό της Κωνσταντινούπολης και κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο για έβδομη φορά.

Η Liverpool μπορεί να μην πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν, όμως υποδέχεται τη Real με σαφώς ανεβασμένη την ψυχολογία της, αφού προέρχεται από νίκες με Everton και Newcastle με σκορ 2-0.

Στον όμιλο του Champions League τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Napoli και γι’ αυτό υποδέχεται τη Real στο πρώτο ματς της knockout φάσης.

Το βράδυ της Τρίτης θα έχει τις γνωστές απουσίες, με τους Konate, Diaz και Thiago να μην είναι διαθέσιμοι, αλλά τον Darwin Nunez να

Η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Jürgen Klopp δεν αποκλείεται να είναι ακριβώς η ίδια που επέλεξε και το Σάββατο στη νίκη επί της Newcastle, με μοναδική ίσως αλλαγή τον Joel Matip αντί του Joe Gomez.

Από την άλλη, το σύνολο του Carlo Ancelotti βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή της La Liga και για μια ακόμη σεζόν, θα κυνηγήσει κυρίως την κατάκτηση του Champions League.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πανηγύρισε την κατάκτηση του FIFA Club World Cup και έρχεται στο Anfield με τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το Σάββατο απέδρασε με 0-2 από την έδρα της Osasuna, έχοντας όμως σημαντικές απουσίες.

Απουσίες βέβαια θα έχει και στον αγώνα με τη Liverpool, αφού οι Mendy, Kroos και Tchouameni έχουν τεθεί εκτός, αλλά κανονικά θα αγωνιστεί ο Karim Benzema.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στην ιδία φάση της διοργάνωσης και το 2009, με τη Liverpool να παίρνει τότε την πρόκριση για τα προημιτελικά, με δύο νίκες.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ρουμάνος, Istvan Kovacs.

Κόντρα στη Real για το πρώτο βήμα οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com