Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν παίξαμε τέλεια αλλά είμαι χαρούμενος με το διπλό»

Klopp: «Δεν παίξαμε τέλεια αλλά είμαι χαρούμενος με το διπλό»

Ο Jürgen Klopp δήλωσε χαρούμενος με το διπλό της ομάδας του στην έδρα της Newcastle το απόγευμα του Σαββάτου, τονίζοντας πως θα μπορούσε να σκοράρει και 4 γκολ, παρόλο που δεν έκανε την τέλεια εμφάνιση.

Ο Γερμανός για την απόδοση και το διπλό είπε:

“ Απέναντι σε 10 παίκτες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα μπορούσαμε φυσικά να δημιουργήσουμε περισσότερα και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αλλά χάσαμε εκείνη τη στιγμή λίγο από το momentum και δεν το πήραμε 100% πίσω και αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή για τη Newcastle. ”

“ Στο τέλος, με την κατάστασή μας, κάποιος μου είπε ότι η τελευταία φορά που είχαμε ανέπαφη εστία εκτός έδρας ήταν τον Απρίλιο, οπότε είμαι χαρούμενος. ”

“ Τα γκολ που βάλαμε ήταν τέλεια έναντι 11 παικτών. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά μετά από την αποβολή χάσαμε για μια στιγμή το momentum και δεν μπορέσαμε να το ξαναπάρουμε. Αλλά είχαμε ακόμα στιγμές όπου έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Άμα σκοράρεις και τρίτο, σίγουρα τελείωσε. Δεν το κάναμε, έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Και χρειαζόμασταν την παρέμβαση του James Milner που ήταν και πάλι εξαιρετικός. ”

“ Ήταν όμως ένα μεγάλο αποτέλεσμα, με το μηδέν στην άμυνα – πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ – απέναντι σε δέκα παίκτες δεν αντιδράσαμε καλά και η Newcastle δεν είχε τίποτα να χάσει – είναι μια κορυφαία ομάδα με κορυφαίο χαρακτήρα. ”

“ Πρέπει να παλέψουμε λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε – έπρεπε να παλέψουμε μαζί μέχρι το τέλος και αυτό κάναμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης και πρέπει να δείξουμε συνέπεια. Πρέπει να συνεχίσουμε. Όταν βρίσκεσαι στη θέση που βρισκόμαστε, δεν υπάρχει εναλλακτική από το να έχεις συνέπεια, για να βγεις από αυτήν. ”

Για τα δύο γκολ:

“ Και τα δύο γκολ ήταν εξαιρετικά. Η πάσα από τον Trent [Alexander-Arnold] για τον Darwin [Nunez] και από τον Mo [Salah] στον Cody [Gakpo] [ήταν] κορυφαίες. Λίγα περισσότερα γκολ και αυτό θα ήταν πραγματικά υπέροχο, αλλά για σήμερα είναι απολύτως καλά. ”

“ Ήταν εξαιρετικό το κοντρόλ του Darwin στο πρώτο γκολ και η κίνηση του Cody στο δεύτερο.”

Για τη Newcastle:

“ Το στυλ της Newcastle είναι έντονο, ειδικά εντός έδρας. Το ελέγξαμε και πετύχαμε απίστευτα γκολ. Θα προτιμούσα ένα γκολ και να παίξω εναντίον του 11, καθώς εκεί χάσαμε λίγο ρυθμό. ”

“ Είχαμε στιγμές που μπορούσαμε να σκοράρουμε τρίτο ή και τέταρτο γκολ. ”

“ Τη στιγμή που ο Robbo έστειλε τη μπάλα στον Mo και αυτός έπεσε, για μένα φαινόταν πέναλτι.”

Για τη Real Madrid που έρχεται την Τρίτη:

“ Είναι μια δύσκολη πρόκληση. Παίζουμε όμως στο Anfield και δεν μπορώ να περιμένω. ”

“ Θα δούμε, αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο την Τρίτη, οπότε είναι δύσκολο. Αλλά είναι στο Anfield, οπότε ας το κάνουμε. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι είμαστε ξανά εκεί. Αλλά φυσικά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και θα δούμε. ”

Όσο για το μηδέν στην άμυνα: 

“ Είναι τεράστιο. Άκουσα ότι το τελευταίο μηδέν στην άμυνα εκτός έδρας ήταν εδώ τον Απρίλιο (ήταν τον Σεπτέμβριο στο Goodison Park). Ουάου. Αυτό εξηγεί τα προβλήματα που είχαμε. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουμε σε τροχιά είναι να κερδίσουμε. Το έχουμε κάνει δύο φορές στη σειρά και αισθάνομαι απίστευτα. ”

Με διπλό πέρασαν από το St James’ Park οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com